Trei firme sunt responsabile ca Monitorul Primariei Timisoara sa ajunga in casele timisorenilor

De Roxana Deaconescu
Trei firme sunt responsabile ca Monitorul Primariei Timisoara sa ajunga in casele timisorenilor
Monitorul Primăriei Timișoara va fi editat cu siguranță și în următoarele 12 luni. Timp de un an, o firmă din Giroc se va face tot posibilul ca ziarul municipalității să ajungă în casele timișorenilor. Primăria a încheiat contracte noi cu firme care să tipărească și să distribuie Monitorul Primăriei Timișoara.

Firma din Giroc care va duce, timp de 12 luni, în cutiile poștale din Timișoara Monitorul Primăriei este SC One-2-One Marketing SRL. Societatea din Giroc a câștigat licitația municipalității, pentru care au depus oferte patru firme. Contractul, estimat la 412.000 de lei cu tot cu TVA, a fost adjudecat la mai puțin de jumătate: 196.350 de lei cu TVA. În ultimii doi ani, ziarul a fost distribuit de Drop Mail Media SRL-D (2016) și Drop Mail Media SRL (2017). În 2017, distribuția a costat peste 300.000 de lei, iar în 2015 peste 188.000 de lei, sume cu tot cu TVA.

Spre deosebire de anul trecut, municipalitatea plătește mai mult pentru a tipări ziarul în care sunt lăudate realizările primarului Nicolae Robu. Reprezentanții municipalității au scos la licitație un pachet cu două loturi: pentru tipărirea Monitorului Primăriei și pentru tipărirea buletinelor informative cuprinzând hotărâri și dispoziții cu caracter normativ. Contractul era estimat la aproape 380.000 de lei, cu tot cu TVA. Lotul 1, cel pentru tipărirea ziarului, a fost câștigat de SC Gutenberg SRL din Arad, cu un preț de 301.665 de lei cu tot cu TVA, iar Lotul 2, cel pentru tipărirea buletinelor informative cu hotărâri și dispoziții cu caracter normativ, a fost câștigat de Prod Com SRL din Târgu Jiu, cu o ofertă de 12.337,92 lei. Anul trecut, de tipărirea Monitorului Primăriei s-a ocupat Timpress SA, cu un contract de 268.000 de lei cu TVA. Monitorul Primăriei Timișoara are 16 pagini și apare, lunar, în 125.000 de exemplare, format A3. Este distribuit gratuit.

Articole pe aceeași temă:

Primăria Timișoara caută un om care să lucreze pentru Monitorul Primăriei, ziarul editat de primărie, cel folosit de primarul Nicolae Robu pentru a-și lăuda realizările. Vedeți care sunt condițiile! Un nou concurs de angajare la instituția de pe C.D. Loga. Se caută un consilier cl. I gradul princ...
Monitorul Primăriei Timișoara „înghite” bani frumoși din bugetul local. Municipalitatea are nevoie de o firmă care să îl tipărească și este dispusă să plătească maximum 92.000 de euro. Publicația nu se mai tipărește de trei luni. Vă reamintim, reprezentanții primăriei vor să încheie un contract ș...

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor