Topul liceelor din Timis la simularea BAC-ului. 11 scoli fara niciun elev promovat

De Adrian Panduru
26Comentarii
Topul liceelor din Timis la simularea BAC-ului. 11 scoli fara niciun elev promovat
Simularea Bacalaureatului a adus pentru județul Timiș un procent de promovare de 32,85 la sută, mai mare comparativ cu anii trecuți. Vă prezentăm, în continuare, topul liceelor din Timiș în funcție de procentul de elevi de clasa a 12-a care au obținut medii care le asigură promovarea Bacalaureatului, la simulare.

Nu mai puțin de 1.871 de elevi din cei 5.037 de liceeni de clasa a 12-a înscrişi la simularea Bacalaureatului au lipsit la cel puţin una dintre probele de examen. Procentul de promovare la simularea Bacalaureatului în cazul elevilor de a 12-a este de 32,85 la sută (la simularea din anul școlar 2015 – 2016 au promovat 30,19 la sută dintre elevii de a 12-a).

Vă prezentăm, în continuare, topul școlilor din Timiș în funcție de liceenii de clasa a 12-a (zi) care au promovat examenul. Trebuie menționat faptul că în acest top, întocmit de Inspectoratul Școlar Județean Timiș, sunt cuprinși elevii care au participat la toate probele simulării Bacalaureatului.

Pe primul loc în top se află Colegiul Național CD Loga Timișoara, cu un procent de promovare de 78,15 la sută, urmat, pe locul doi, de Liceul Pedagogic Carmen Sylva, cu un procent de promovare de 70,68 la sută. Liceul Grigore Moisil din Timișoara este pe trei, cu un procent de promovare de 66,19 la sută. Pe locul patru este Liceul Waldorf, cu un procent de promovare de 56,52 la sută. Locul cinci este ocupat de Liceul Tehnologic Traian Grozăvescu din comuna Nădrag, cu un procent de promovare de 50 la sută. De la locul șase în jos, procentele de promovare ale elevilor de a 12-a scad sub 50 la sută. Pe locul 6 se află Colegiul Național Bănățean, cu 49,81 la sută, urmat de Liceul J.L. Calderon, Liceul din Buziaș și alte unități de învățământ din cel mai vestic județ al țării.

Ultimele 11 locuri din top au un procent de promovare de zero la sută. Astfel, la coada clasamentului găsim, printre alte școli, cu zero la sută procent de promovare, Colegiul Tehnic de Vest, Liceul Aurel Vlaicu din Lugoj sau Liceul David Voniga din Giroc.

Vă prezentăm topul complet în atașamentul acestui articol.

Notele primite de elevi la simulare nu se trec în catalog. Este doar o etapă a pregătirii pentru examenul propriu-zis, din vară, iar rezultatele vor fi discutate la fiecare clasă în parte…

 26Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor