Top 10 cei mai mari datornici din Timisoara, la bugetul de stat

De T. Ex.
12Comentarii
Top 10 cei mai mari datornici din Timisoara, la bugetul de stat
© Tion: Top 10 cei mai mari datornici din Timisoara, la bugetul de stat (foto: arhiva)
Ministerul Finanţelor Publice s-a ţinut de cuvânt şi a făcut publică lista persoanelor fizice datoare la buget. Este vorba despre cei cu sume mai mari de 1.500 de lei rămase neplătite la timp. Pe această listă sunt incluse şi numeroase persoane fizice din Timiş, poate nu atât de cunoscute, dar la primii din clasament sunt sume de ordinul milioanelor de lei. Cea mai mare datorie înregistrată ar fi în valoare de 3,94 milioane de lei.

Peste 187.000 de persoane fizice au fost incluse de Finanţe pe lista românilor persoane fizice care, conform sursei informaţiilor, nu şi-au plătit datoriile către buget la timp. Iar această listă include doar români cu datorii mai mari de 1.500 de lei. Conform informaţiilor furnizate de Finanţe, datele prezentate sunt la data de 31 martie 2016.

Ulterior publicării, o serie de persoane care s-au găsit pe listă au anunţat că sumele respective fuseseră deja plătite, aflându-se în mod greşit pe respectivul document. Varianta oficială a clasamentului poate fi obţinută aici.

Desigur, nici judeţul Timiş nu lipseşte din lista întocmită. Cea mai mare datorie către bugetul de stat, prezentată în respectiva listă, este de 3,94 milioane de lei, ar aparţine lui Buga Viorel, pe locul 56 în respectivul clasament.

Pe locul 57 apare Stanca Mirela, cu 3,93 milioane de lei, iar pe 83 Daret Sebastian, cu 3,17 milioane.

Urmează pe locul 89, Buga Adrian, cu 3,04 milioane. Pe locul 102, apare Gruescu Raul, cu 2,80 milioane lei, pe 106 Cotuga Cristinel, cu 2,68 milioane lei, iar pe 136 Benghia Rotărescu Oana Alexandra, cu 2,10 milioane de lei.

Pe 144 apare numele de Costea Sergiu, cu 2,03 milioane, pe 158 Botescu Ioan, cu 1,93 milioane lei, iar ultimul în topul primilor zece persoane domiciliate în Timişoara este Dan Adrian, cu 1,88 milioane de lei, pe locul 168 la nivel naţional.

Datele au fost preluate din documentul oficial prezentat pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor