Tinerii politehnisti isi cauta un loc de munca sau de practica la cea mai noua editie a Zilelor Carierei

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Tinerii politehnisti isi cauta un loc de munca sau de practica la cea mai noua editie a Zilelor Carierei
© Tion: Tinerii politehnisti isi cauta un loc de munca sau de practica la cea mai noua editie a Zilelor Carierei
Actualii studenți, dar și absolvenții Universității Politehnica Timișoara își pot găsi în aceste zile un loc de muncă sau de practică, la cea mai nouă ediție a Zilelor Carierei. Sunt 60 de companii care sunt deschise să primească CV-urile tinerilor dornici să avanseze în activitatea profesională.

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează în aceste zile cea de a 12-a ediție a Zilelor Carierei, târgul universitar de oferte de carieră pentru studenți și absolvenți. Circa 60 de companii și-au anunțat prezența la eveniment și promit participanților nenumărate oferte de practică, internship-uri și posibilități de angajare. Evenimentul are loc la Cantina Politehnicii din Complexul Studențesc.

Noutatea acestei ediții o constituie lansarea unui website de carieră, www.cariere.upt.ro. Prin intermediul acestuia, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica Timșoara, dorește să faciliteze relația dintre studenți, absolvenți și piața muncii. Cu ajutorul platformei, studenții/absolvenții pot identifica mai ușor ofertele de carieră disponibile la un anumit moment, iar companiile găsesc candidații cei mai potriviți și cu cea mai bună pregătire în domeniu. Platforma permite reprezentanților companiilor să încarce ofertele de carieră disponibile, iar studenților și absolvenților interesați să le vizualizeze și să aplice pentru ele.

Detalii despre ofertele companiilor participante se găsesc la adresa www.zilelecarierei.upt.ro, iar informații suplimentare se pot obține și de pe Facebook.

tinerii-politehnisti-isi-cauta-un-loc-de-munca-sau-de-practica-la-cea-mai-noua-editie-a-zilelor-carierei-8 tinerii-politehnisti-isi-cauta-un-loc-de-munca-sau-de-practica-la-cea-mai-noua-editie-a-zilelor-carierei-7 tinerii-politehnisti-isi-cauta-un-loc-de-munca-sau-de-practica-la-cea-mai-noua-editie-a-zilelor-carierei-5 tinerii-politehnisti-isi-cauta-un-loc-de-munca-sau-de-practica-la-cea-mai-noua-editie-a-zilelor-carierei-6 tinerii-politehnisti-isi-cauta-un-loc-de-munca-sau-de-practica-la-cea-mai-noua-editie-a-zilelor-carierei-4 tinerii-politehnisti-isi-cauta-un-loc-de-munca-sau-de-practica-la-cea-mai-noua-editie-a-zilelor-carierei-3 tinerii-politehnisti-isi-cauta-un-loc-de-munca-sau-de-practica-la-cea-mai-noua-editie-a-zilelor-carierei-2 tinerii-politehnisti-isi-cauta-un-loc-de-munca-sau-de-practica-la-cea-mai-noua-editie-a-zilelor-carierei-10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor