Timisoara organizeaza un maraton de inot cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

De M. Hoster
Timisoara organizeaza un maraton de inot cu ocazia Zilei Mondiale a Apei
Bazinul „Bega” din Timişoara va găzdui în zilele de 23 şi 24 martie cea de a doua ediţie a maratonului de înot 24AquaMasters. Acţiunea va celebra Ziua Mondială a Apei, sărbătorită pe 22 martie. Evenimentul este organizat de Evenimentul este organizat de catre Clubul de Înot Masters Timişoara in colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş, Primăria Timişoara si Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport – Universitatea de Vest din Timişoara, iar cei interesaţi se pot înscrie la competiţie.

Acest maraton este un eveniment de amatori deschis tuturor adulţilor pasionaţi de înot, indiferent de viteză sau tehnică în practicarea înotului, participarea, în sine, fiind mai importantă decât rezultatele. Pot participa persoane care au împlinit 18 ani până la data desfăşurării şi care au o stare de sănătate şi o pregătire fizică adecvată pentru participarea la un astfel de eveniment, nefiind necesar ca participanţii să facă parte dintr-un club/asociaţie sportivă.

Evenimentul se desfăşoara pe durata a 24 de ore, începand de sâmbătă, 23 martie, ora 13, nonstop, până duminică, 24 martie, ora 13 (inclusiv pe durata nopţii). Echipele sunt formate din 8 titulari + 2 rezerve (opţional) şi se înoată în reprize de câte 30 de minute, în 6 runde (maximul de timp înotat de o persoană fiind de 3 ore).

Se pot înscrie şi persoane în mod individual (fără echipă). În funcţie de numărul acestora, organizatorii vor putea forma una sau mai multe echipe, criteriul aplicat fiind cel cronologic (în ordinea înscrierii).

Va fi declarată câştigătoare echipa care va contabiliza cel mai mare număr de bazine, parcurse în cele 24 de ore ale competiţiei. Componenţii echipelor de pe primele 3 locuri şi concurentul, respectiv, concurenta cu cel mai mare număr de bazine parcurse, vor primi diplome. Fiecare dintre participanţi va primi un certificat privind participarea la eveniment.

Înscrierile se fac on-line, până la data de 16.03.2013, la adresa: http://www.timisoara.inot-masters.ro/24h-aquamasters-editia-ii-timisoara-23-24-martie/

Componenţa echipelor şi repartizarea lor pe culoare va fi anunţată on-line, până la data de 20.03.2013.

Detalii despre eveniment şi informaţii actualizate se găsesc la http://www.timisoara.inot-masters.ro/24h-aquamasters-editia-ii-timisoara-23-24-martie/

Clubul de Înot MASTERS Timişoara reuneşte persoane care au împlinit vârsta de 18 ani şi care au ca pasiune înotul, printre ei numărându-se foşti sportivi, precum şi persoane care nu au practicat niciodată înotul de performanţă. Iniâiativa promoveaza practicarea activităţii sportive de către adulţi, în general, vizând, în acelaşi timp, atât păstrarea stării de sănătate, cât şi îmbunătăţirea capacităţii sportive a practicanţilor. Cei interesaţi, pot obţine detalii pe Internet, la www.timisoara.inot-masters.ro sau la e-mail:inscrieri@timisoara.inot-masters.ro, respectiv fax: 0356 816 474.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor