Targul de vechituri de langa Timisoara va fi anulat daca nu se va gasi o alta locatie. Consiliul local nu a dat aprobare

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
1Comentariu
Targul de vechituri de langa Timisoara va fi anulat daca nu se va gasi o alta locatie. Consiliul local nu a dat aprobare
© Foto: Andrei Florescu
Târgul de vechituri (flea market) care urma să se organizeze în Sânmihaiu Român în această duminică este în… impas. Consiliul Local Sânmihaiu Român nu a dat aprobare pentru organizarea acestui târg, iar inițiatorul acțiunii caută acum alte locuri unde s-ar putea desfășura târgul, locuri cu preponderență private.

La Sânmihaiu Român a apărut ideea organizării unui târg de vechituri, în care oamenii să vină cu tot ce nu mai folosesc prin casă și cu obiectele de care nu mai au nevoie. Fără comercianți cu „patalama”, fără oameni cu „PFA” care se ocupă cu comerțul, ci oameni obișnuiți, care vor să iasă duminică să socializeze și să scoată „la aer” vechiturile de prin casă de care nu mai au nevoie. Târgul era programat să aibă loc duminică, 23 iulie, începând cu ora 9, în parcul din Sânmihaiu Român. Deși inițiatorul acestui târg a cerut aprobare de la primărie pentru organizarea evenimentului, nu a primit.

„Din păcate evenimentul FleaMarket de duminică se anulează dacă nu găsim o altă locație. Cererea către Primăria Sânmihaiu Român a fost respinsă, așa că nu putem ține legal evenimentul în acel loc”, a transmis inițiatorul acțiunii – Andrei Ovidiu Florescu.

O primă ediție a târgului a avut loc acum două săptămâni, și s-a desfășurat fără probleme. Primarul din Sânmihai spune că în consiliul local s-a votat respingerea cererii de autorizare a evenimentului.

„E vorba de salubrizare, de faptul că, probabil, ne vom trezi cu tot felul de comercianți ambulanți – asta a fost motivația consilierilor. Acolo spațiul este impropriu pentru că nu este îngrădit, se lucrează în zonă. Noi, în două-trei luni vom construi o piață chiar aici în centru și atunci le vom putea oferi un spațiu adecvat”, a spus primarul din Sânmihaiu Român Viorel Mărcuți.

Organizatorul acțiunii, Andrei Ovidiu Florescu, caută o altă locație, de preferință privată, pentru organizarea târgului, duminică. Ultimele informații despre eveniment și eventuala viitoare locație le găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

foto: Andrei Florescu
Într-o localitate de lângă Timișoara va avea loc un târg unde cei care participă pot aduce lucruri de care nu mai au nevoie în casă, nu le mai folosesc sau pur și simplu vor să le vândă. Au acum ocazia, într-un eveniment de tip „flea market”, care se desfășoară lângă Timișoara. Târgul va avea loc...

 

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor