Targ profesional de produse bio

Reactualizat la:
Targ profesional de produse bio
© Foto: Pronat Timisoara
ADVERTORIAL. PRONAT S.R.L.- importator, procesator și distribuitor de produse naturale si BIO, va organiza în data de 7 Octombrie 2017, orele 09:00-18:00, Târgul profesional PRONAT EXPO dedicat partenerilor Pronat și companiilor, editia I. Este primul târg de acest gen din România, organizat de o firmă de distribuție produse bio.

Locația unde se desfășoară evenimentul: Timișoara/Sânandrei, DN 69 Km 10,5, Artemis Industrial Parc Sânandrei, jud. Timiș.

Scopul acestui târg este să adune laolaltă partenerii existenți și cei potențiali ai produselor distribuite de Pronat. Dorim să întărim parteneriatul comun și astfel să devenim împreună mai puternici și cu un impact mai mare asupra iubitorilor de produse BIO.

In cadrul târgului vă așteptăm cu:

– informații, degustare și testare sute de produse bio (alimente/suplimente/cosmetice certificate)

– Seminarii gratuite:
Cum să îți eficientizezi vânzările?
Lămuriri privind standardul de certificare bio
Dieta sănătoasă și echilibrată – Dieta ca stil de viață (tehnician nutriționist Elena Rosu)

– Discount-uri substanțiale și oferte surpriză pentru comenzile efectuate în cadrul târgului: oferta unica valabilă doar în ziua târgului, care nu trebuie ratată. Detalii la sosire!

Prin acțiunile de degustare, contact nemijlocit și sesiuni de comunicări specifice, dorim să creștem gradul de conștientizare al calității produselor oferite și să constituie un stimulent pentru creșterea afacerii celor implicați. De asemenea, aveti posibilitatea de interacționare cu alți participanți, activi în același domeniu.

Nu ratați acest eveniment dacă: dețineți magazin alimentar sau naturist, farmacie, cabinet de nutriție, bar/restaurant/cafenea, sala de evenimente, sala de sport sau activați sub altă formă în sectorul alimentației publice.
Accesul este gratuit, exclusiv pe bază de înregistrare prealabilă, fiind un eveniment privat. Pentru înregistrare contactați-ne la: info@pronat.ro, tel: 0256 705 331 sau 0786 950 493 (persoană de contact – Carmen Mazilu ).

(806716)