Supermarket reinventat – vine chiar la tine acasă

Reactualizat la:
Supermarket reinventat – vine chiar la tine acasă
© foto: CutiaTa.ro
ADVERTORIAL. Cum ar fi să ai supermarketul la ușă? Supermarketul online CutiaTa.ro îți aduce alimentele dorite în doar 3 pași simpli: intri pe www.cutiata.ro, alegi produsele, setezi ora livrării, iar cumpărăturile sunt aduse chiar la ușa ta, acasă sau la birou.

„Ne place să credem că și noi, în rolul de clienți am aprecia acest tip de serviciu, de aceea vrem să le oferim timișorenilor un stil de viață cu mai mult timp liber. Simplu și eficient, CutiaTa.ro este un ajutor bine-venit: fără să mai cari plase de cumpărături, fără timp pierdut prin trafic!” – declară unul dintre cei doi fondatori.

ADVERTORIAL-Tion-Decembrie-02

Pornind de la un concept nou, acela al unui supermarket online, alimentat din propriul depozit de produse, CutiaTa.ro îți oferă mai mult timp liber departe de supermarket dându-ți posibilitatea să îți faci chiar și cumpărăturile de Crăciun din confortul casei tale, achiziționând tot ce îți dorești la un click distanță, fără bătăile de cap și aglomerația de la casa de marcat.

ADVERTORIAL-Tion-Decembrie-03

În plus, pentru că ne dorim ca serviciul pe care îl oferim prin intermediul platformei online să nu se limiteze doar la publicul din Timișoara, CutiaTa.ro livrează inclusiv în zonele limitrofe ale orașului, în zonele rezidențiale și localitățile: Dumbrăvița, Giarmata, Cernateaz, Pișchia, Giarmata Vii, Ghiroda, Remetea Mare, Izvin, Bucovăț, Bazoșu Nou, Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Albina, Urseni, Rudicica, Giroc, Chișoda, Șag, Utvin, Parța, Sânmihaiu Român, Sânmihaiu German, Săcălaz, Beregsău Mare, Dudeștii Noi, Sânandrei și Covaci.

ADVERTORIAL-Tion-Decembrie-04

Cui poate fi util supermarketul www.cutiata.ro?

Oricărei persoane care nu vrea să piardă timpul prin supermarket, mămicilor care stau acasă cu micuții lor și se pot bucura de timp de calitate, persoanelor care doresc mai mult timp liber… CutiaTa.ro este soluția optimă.

CutiaTa.ro – noi livrăm, tu câștigi timp!

(141095)
Regulament de plasare a anunturilor