Start-up vs Multi-nationala: Unde ma angajez?

Start-up vs Multi-nationala: Unde ma angajez?
Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) vă invită, în data de 4 aprilie 2017, la conferința „Start-up vs Multi-națională: Unde mă angajez?”, desfășurată în cadrul ITFest, proiect destinat celor interesați de domeniul IT. Evenimentul va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitară „Eugen Todoran”, de la ora 13:00.

Conferința „Start-up vs Multi-națională: Unde mă angajez?” dorește să prezinte într-un mod obiectiv care sunt diferențele, ca angajat, între cele două tipuri fundamentale de companii din domeniul IT: start-up la început de drum și o multi-națională bine cunoscută. Pentru cei care sunt indeciși unde ar vrea să se angajeze și doresc să afle cât mai multe despre beneficiile pe care le pot avea în cadrul unei companii, conferința le oferă oportunitatea de a intra în contact cu experți din companiile de renume din zona de Vest, care vor răspunde la întrebările celor prezenți, dându-le informații de preț cu privire la subiectele abordate.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara (OSUT) este singura organizaţie sindical-studenţească constituită la nivelul Universităţii de Vest din Timişoara, înfiinţată în 27 martie 1990, cu o experienţă de peste 26 ani, fapt ce o face cea mai reprezentativă organizaţie a universităţii şi, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studenţeşti din ţară. Scopul OSUT este acela de a reprezenta interesele comune ale studenţilor şi de a stimula participarea acestora la actul educaţional, la viaţa socială, economică şi culturală. Organizaţia reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are şansa de a se exprima şi de a-şi pune ideile în practică.
Regulament de plasare a anunturilor