Škoda Kodiaq vine sa cucereasca Timisoara, la Procar

De Marcel Hoster
Škoda Kodiaq vine sa cucereasca Timisoara, la Procar
ADVERTORIAL. Timişorenii pot vedea „pe viu” cea mai nouă creaţie a celor de la Škoda, modelul Kodiaq, la Procar – Centrul Škoda Timisoara. Acesta va fi expus în premieră în showroom-ul din Calea Şagului 138B, în zilele de vineri şi sâmbătă, 3 şi 4 martie, în cadrul unei acţiuni de prezentare destinată întregii familii.

Škoda Kodiaq este un SUV impresionant, cu design puternic, spaţiu generos şi soluţii inovatoare de conectivitate. Dispune de cel mai mare portbagaj din clasa sa, are o lungime de 4,70 metri si opţiune pentru al treilea rând de scaune (7 locuri). Interiorul elegant şi confortabil este realizat cu materiale de calitate şi multe caracteristici „Simply Clever”.

Kodiaq beneficiază din plin de noul limbaj de design Škoda, modern, clar şi expresiv. Totodată, este un automobil realizat la standarde ridicate, lipsite de compromisuri, atât în ceea ce priveşte funcţionalitatea, cât şi calitatea prelucrării.

Prezentat oficial joi seara, noul SUV va deveni disponibil publicului larg în ascest sfârşit de săptămână.

„Skoda nu a mai avut un model în acest segment auto. Acesta aduce cu sine toate punctele forte ale mărcii Skoda: spaţiu extraordinar, tehnologie avansată şi inteligenţă practică, dar şi un foarte bun raport calitate-preţ. Îi invităm pe iubitorii domeniului auto din Timisoara să vină la showroom, sa se convinga singuri că este un automobil accesibil si că este un SUV demn de a fi luat in considerare la o achiziţie viitoare”, a declarat Mihaela Rusu, directorul general al Procar – Centrul Škoda Timişoara.

Procar – Centrul Škoda Timişoara expune în premieră noua Škoda Kodiaq la showroom-ul sau din Calea Şagului 138B, în zilele de vineri şi sâmbătă, 3-4 martie 2017, între orele 9,00 şi 18,00. Prezentarea este concepută într-un mod spectaculos şi interactiv, cu surprize atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, cu tehnologii de ultimă generaţie, gen realitate virtuală şi gadgeturi electronice.

Škoda Kodiaq este deja disponibil la vânzare, cu preţuri începând de la 20.806 euro cu TVA.
Regulament de plasare a anunturilor