Simularea examenului de Rezidentiat, la Timisoara

De Delia S. Barbu
Simularea examenului de Rezidentiat, la Timisoara
În Timişoara şi alte 11 oraşe universitare din ţară va avea loc simularea examenului de Rezidenţiat. Pot participa studenţii şi absolvenţii facultăţilor de medicină generală sau medicină dentară vorbitori de limba română.

Societatea Studenţească de Chirurgie din România în colaborare cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş” Timişoara, Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” Arad şi Dental Students Association organizează Simularea Examenului de Rezidenţiat 2011 ce se va desfăşura sincron în următoarele locaţii: Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara.

Având un caracter descentralizat, se poate opta pentru unul din următoarele centre de simulare: Cluj-Napoca-Oradea, Bucureşti-Constanţa, Iaşi-Galaţi, Timişoara-Arad, Târgu-Mureş-Sibiu, Craiova-Braşov. Pot participa la această simulare studenţii şi absolvenţii Facultăţilor de Medicină Generală sau Medicină Dentară, vorbitori de limba română.

Simularea va avea loc pe data de 23 octombrie 2011. Pentru înscrieri este disponibilă următoarea adresă: www.sscr.rowww.sscr.ro filiala Timişoara. Înscrierile se pot face până duminică, 9 octombrie 2011. Taxa de participare este 20 Ron. Detaliile privind modalitatea de plată se găsesc pe pagina de internet la secţiunea Taxa.

Câteva dintre beneficiile participării la aceasta simulare: reprezintă un exerciţiu care respectă toate condiţiile de desfăurare a examenului oficial; oferă posibilitatea verificării încadrării în timp; vor fi întrebări originale, verificate şi aprobate de specialişti în domeniu; dreptul de a alege Centrul de Simulare, indiferent de locul unde studiaţi/aţi studiat; la final se va realiza un clasament local, similar cu cel de la Examenul de Rezidenţiat şi unul naţional pentru a compara rezultatele între Centre; avantajul de a lua parte la o discuţie liberă pe tema Rezidenţiatului, cu reprezentaţii Universităţii/Facultăţii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor