Simona Amanar sustine Vacanta de slabit! (P)

Reactualizat la:
Simona Amanar sustine Vacanta de slabit! (P)
Cand spui ,,Simona Amanar’’ te gandesti la performanta, munca, sanatate si succes. Simona Amanar este o romanca de valoare mondiala, actualmente retrasa din activitatea competitionala.

Implicarea Simonei in proiecte ce doresc sustinerea unui stil de viata sanatos este absolut fireasca si necesara. De aceea, sprijina un proiect inovator: Vacanta de slabit!

Vacanta de slabit este un loc in care participantii sunt ajutati sa slabeasca controlat, sa isi reechilibreze stilul de viata, sa primeasca o directie clara, personalizata in ceea ce priveste modul de a trai sanatos pentru urmatoarele luni si unde se pot relaxa in intimitate.

Simona Amanar va fi prezenta la locatie si va sustine participantii, care se vor reinventa sanatos printr-un trai BIO, printr-o alimentatie echilibrata si printr-un program de antrenamente fizice adaptat nevoilor fiecaruia.

Vacanta de slabit vine in intampinarea nevoilor tale actuale si reprezinta un program unic pentru orice persoana care isi doreste sa slabeasca in mod sanatos si natural. Simona Amanar doreste sa se implice si sa sustina participantii, oferindu-le suport si sfaturi utile. A fost incantata de conceptul inovator si de obiectivul acestei ,,vacante’’: de a-ti reinventa viata intr-un mod sanatos prin sport, natura si echilibru si de a beneficia de un program coerent si urmarit de nutritie, sport, dezvoltare personala si relaxare intr-un mediu natural.

Vacanta de Slabit se va desfasura in luna februarie 2012.

E-mail: contact@vacantadeslabit.ro

Telefon: 0040-733470378

Site: www.vacantadeslabit.ro