Seara de film macedonean la Timisoara

Reactualizat la:
Seara de film macedonean la Timisoara
© Tion: Seară de film macedonean la Timișoara
ADVERTORIAL. Centrul Cultural Ambasada în colaborare cu Consulatul Onorific al Republicii Macedonia la Timișoara organizează o seară de film macedonean, joi 19 aprilie, începând cu ora 19.00, prezentând filmul artistic “Shadows” (Senki), în regia și scenariul lui Milcho Manchevski.


Milcho Manchevski a studiat tehnica cinematografiei şi scenaristică în Statele Unite ale Americii. Primul său film de ficţiune a fost Before the Rain (1994), care a luat în jur de 30 de premii internaţionale şi a fost nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun film străin. Manchevski este şi fotograf, autor de literatură de ficţiune şi jurnalist.

Filmul este o coproducție macedoneană – germană – italiană – spaniolă – bulgară, fiind filmat în Skopje, Ohrid și alte locuri din Republica Macedonia care prin acţiune, imagini și senzaţiile pe care le transmite, preia controlul asupra emoţiilor spectatorilor săi.

Filmul va fi prezentat în sala de proiecții a Centrului Cultural Ambasada din Timișoara, Str. Anton Seiller Nr. 2, fiind subtitrat în limba engleză, iar intrarea este liberă.

(7008)
Regulament de plasare a anunturilor