Scolile din Timis unde elevii au luat 10 la probele Evaluarii Nationale

De Adrian Panduru
Scolile din Timis unde elevii au luat 10 la probele Evaluarii Nationale
© Tion: Scolile din Timis unde elevii au luat 10 la probele Evaluarii Nationale
Evaluarea Națională a adus opt medii de 10 în Timiș. Pe lângă aceste medii pe care le-au luat elevii din Timiș la acest examen, unii dintre candidați au luat 10 doar la proba de Limba Română sau la Matematică. Care sunt școlile unde au învățat (sau unii dintre ei vor învăța în continuare, din clasa a IX-a) acești elevi de 10? Vi le prezentăm în continuare.

Medii de 10 la Evaluarea Națională în 2018 au luat opt elevi din Timiș. Este cel mai mare procent al mediilor de 10 obținute de elevii din Timiș la Evaluarea Națională în ultimii cinci ani. Dacă acum, în 2018, procentul mediilor de 10 la Evaluarea Națională este de 0,18 la sută, în 2017 acesta a fost de 0,05%, 2016- 0,09 la sută, 2015- 0,07 la sută, 2014 – 0,08%.

Elevii care au obținut 10 pe linie la Evaluarea Națională, în Timiș, sunt Timeea Antonia Balint, Crina Bărbieru, Letiția Marta Iliescu și Raluca Panainte – Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, Bianca Iulia Brîndușoiu și Marta Tedora Traleș – Colegiul Național „C.D. Loga” din Timișoara, Vlad Mihai Marchiș – Școala Gimnazială Nr. 24 din Timișoara, și Mihaela Teodora Mirea – Școala Gimnazială Nr. 13 din Timișoara.

Note de 10, în 2018, la proba de Limba și Literatura Română a Evaluării Naționale au luat trei elevi de la Colegiul Național C.D. Loga din Timișoara, un elev de la Colegiul Național Brediceanu din Lugoj, patru elevi de la Colegiul Național Bănățean din Timișoara, șase elevi de la Liceul „Grigore Moisil” Timișoara, unul de la Liceul „Nikolaus Lenau”, unul de la Liceul Shakespeare, doi elevi de la Școala nr. 30 din Timișoara și câte unul de la Școala nr. 13, Școala nr. 18, Școala nr. 24, Școala nr. 25 și Școala nr. 6, toate din Timișoara.

Note de 10 la Evaluarea Națională la Matematică au luat 22 de elevi de la Colegiul Național „C.D. Loga” Timișoara, opt elevi de la Colegiul Național Bănățean din urbea de pe Bega, 14 elevi de la Liceul „Grigore Moisil”, cinci copii de la Liceul „Nikolaus Lenau”, cinci elevi de la Școala nr. 16 din Timișoara, doi elevi de la Colegiul Brediceanu din Lugoj, doi elevi de la Școala nr. 24 din Timișoara, doi copii de la Școala nr 19 din urbea de pe Bega, un elev de la Școala nr. 2 din Lugoj și altul de la Școala nr. 2 din Timișoara. Și Colegiul „Ion Vidu” din Timișoara are un elev cu 10 la Matematică, la Evaluarea Națională, la fel și Liceul Pedagogic, Liceul Shakespeare și „Eftimie Murgu”. Un elev cu 10 la „Mate” au și Școala nr. 2 din Sânnicolau Mare, Școala nr 13 din Timișoara, Școala nr. 25, Școala nr. 30, Școala nr. 6 și Școala nr. 7, toate din Timișoara.

95 de elevi din județul Timiș au obținut medii cuprinse între… 1 și 2.

În Timiș, procentul de promovare la Evaluarea Națională din acest an este de 69,51%. În cel mai vestic județ al țării, 3.091 dintre cei 4.447 candidați care au susținut probele scrise ale Evaluării Naționale au obținut medii mai mari sau egale cu 5.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor