Scolile de schi din Serbia asteapta elevi romani, la Kopaonic

Scolile de schi din Serbia asteapta elevi romani, la Kopaonic
© foto: Contab Expert 
ADVERTORIAL. Școlile de schi din Kopaonic își caută elevi în România. Timișenii pot rezerva din timp serviciile unui monitor profesionist pentru a deprinde tainele schiului în stațiunea din Serbia. Vecinii sârbi anunță că sezonul este deschis până în luna aprilie.

Kopaonicul este una dintre destinațiile de iarnă preferate ale timișenilor în ultimii ani. Stațiunea este amplasată la o distanță de aproximativ 400 de kilometri de Timișoara, iar sporturile de iarnă pot fi practicate acolo până în aprilie. Reprezentanții școlilor de sschi din țara vecină au început astfel să își caute elevi și în România.

„Dacă vrei să înveți să schiezi iți dăm mai jos câteva detalii despre cursurile de schi oferite de instructor Nemanja Tatic, membru al Asociației de instructori de schi din Serbia. Acesta oferă lecții de schi pentru toate categoriile de vârstă. Preturi cursuri private de schi: 1 persoană – 28 euro/oră; 2 persoane – 38 euro/oră; 3 persoane – 44 euro/oră; 4,5,6 persoane – 50 euro/oră. Mai multe detalii găsiți la: http://instruktorskijanja.com/”, anunță partenerii instructorului de schi Nemanja Tatić din Kopaonic.

Kopaonik are 24 de teleschiuri și gondole cu o capacitate de peste 28.000 de schiori pe oră. Pârtiile de schi, 36 la număr, au o lungime totala de aproximativ 60 km și sunt împărțite pe trei categorii de dificultate: albastre, roșii și negre.

(968619)