Sarbatorile vin cu consultatii gratuite la Athena Hospital (P)

Reactualizat la:
Sarbatorile vin cu consultatii gratuite la Athena Hospital (P)
Pe parcursul a doi ani de activitate Athena Hospital, primul spital privat al timişorenilor, a păstrat calitatea serviciilor sale, diversificând şi îmbunătăţind gama de servicii oferite, mulţumind astfel pentru încrederea cu care a fost învestit.

În semn de recunoaştere şi de respect, în ton cu bunătatea şi spiritul Crăciunului, Athena Hospital vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un voucher-cadou de Sărbători! “Scopul nostru este de a pune pe primul loc sănătatea pacienţilor noştri. Athena Hospital continuă să îşi îmbunătăţească calitatea serviciilor prestate şi să îşi îmbogăţească lista specialităţilor medicale”, a spus Ovidiu Pătruţ, director executiv Athena Hospital.

În perioada 5-20 Decembrie 2011, Athena Hospital acordă consultaţii gratuite în baza acestui voucher pentru următoarele specialităţi medicale:

ginecologie

chirurgie generală

endocrinologie

dermatologie

cardiologie

urologie

chirurgie plastică şi reparatorie.

Consultaţiile gratuite se acordă exclusiv pe baza voucherului, în perioada 05-20 Decembrie 2011, şi necesită o programare prealabilă la numărul de telefon 0256.270.000 sau 0756.205.904. De asemenea, consultaţiile gratuite nu includ investigaţii imagistice, de laborator, spitalizare sau alte beneficii. Voucherul va fi distribuit în cadrul Iulius Mall în perioada 1-4 Decembrie, în cadrul târgului de servicii medicale private.

Athena Hospital continuă să îşi asume responsabilitatea dezvoltării serviciilor prestate, a îmbogăţirii listei acestora, a păstrării nivelului calităţii, a încrederii şi respectului faţă de toţi colaboratorii, precum şi faţă de toţi cei care îşi încredinţează sănătatea în mâinile noastre.

Athena Hospital Timisoara

Calea Aradului, nr. 113

Telefon: 0256/270000

Web: www.athenahospital.ro