Sarbatorile fericite se petrec la Iulius Mall Timisoara (P)

Sarbatorile fericite se petrec la Iulius Mall Timisoara (P)
Sărbătorile sunt aşteptate cu nerăbdare de toţi cei care doresc să se bucure din plin de o minivacanţă. Pentru clienţii săi, Iulius Mall Timişoara s-a pregătit cu oferte de nerefuzat. Iepuraşul ţopăie prin magazinele îndrăgite în căutarea celor mai frumoase cadouri, aşteptându-i pe bănăţeni să i se alăture în periplul său.


2.500 de locuri de parcare gratuite

Mai mult, clienţii celui mai mare mall din afara Bucureştiului care vin la cumpărături cu automobilul au la dispoziţie, în mod gratuit, începând din 14 aprilie, toate cele 2.500 de locuri de parcare.

Înnoieşte-te de Paşte!

Pentru copii, orice sărbătoare este un bun prilej să primească daruri, iar Iepuraşul este considerat deja unul dintre cei mai buni prieteni. Coccodrillo & Bambino, Cinderella, Kiddy Store şi Voi Avea un Bebe sunt magazinele dedicate copilăriei de unde poţi alege hăinuţe pentru năzdrăvani, în culori vesele şi pentru toate vârstele. Iar pentru prichindeii ce îşi doresc să fie în pas cu moda, MR. JUNIOR propune o gamă variată de încălţăminte pe gustul lor.

Iepuraşul nu va rata niciodată o vizită prin magazinele Varuna’s, Happy Color, Sanrio Surprises, Red Castle, Melitu şi Noriel, pe rafturile cărora va găsi cele mai frumoase jucării.

Nu uita un lucru! Iepuraşul nu îi vizitează doar pe copii, ci şi pe cei dragi. Sugestii de cadouri vei găsi în toate magazinele din Iulius Mall. Iar pentru că un pasionat de shopping nu are nevoie de pretexte pentru a-şi reînnoi garderoba, poţi alege piese vestimentare în tendinţe din magazinele de fashion.

Distracţii pentru toate vârstele

După prima zi de Paşte petrecută în familie, destinaţia de recreere va fi Iulius Mall, care va funcţiona după programul normal. De luni, 21 aprilie, copiii vor putea să îşi consume energia jucându-se şi participând la activităţile recreative organizate la Kidsland Club, PlayZ şi Fun Studio.

Pentru amatorii de distracţie ce doresc să ardă caloriile acumulate de sărbători, World Class le-a pregătit programe sportive antrenante, în timp ce pasionaţii de filme pot viziona peliculele momentului la Cinema City.

Pentru clienţii care doresc să se relaxeze recomandăm terapia prin shopping, în sesiuni întrerupte doar de pauzele de cafea la Coffee Island.

În cazul în care proviziile casnice trebuie reînnoite, hipermarketul Auchan îşi aşteaptă clienţii după acelaşi program, între orele 08.00 – 22.00.

 Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor