Robu acuză PSD de campanie subliminală la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel și imorală la Pădureni

De Bogdan Marta
38Comentarii
Robu acuză PSD de campanie subliminală la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel și imorală la Pădureni
© Tion: Robu acuză PSD de campanie subliminală la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel și imorală la Pădureni
Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, acuză PSD Timiș că și-a făcut campanie ilegală „subliminală” la Spitalul de Psihiatrie de la Jebel, iar la Pădureni a tipărit pliante în care se laudă cu realizările primarului liberal din localitate. În cazul de la Jebel va sesiza și Biroul Electoral Județean Timiș.

„Vreau să sesizez niște lucruri care nu fac cinste Timișoarei, județului Timiș, României de astăzi. Știm că la toate alegerile erau sesizate multe nereguli și unele aveau bază reală. Altele nu aveau bază reală, țineau de lupta politică. Eu am îndrăznit să cred, și chiar le-am spus colegilor să nu-și mai facă griji, că nu cred că cineva în România de azi va îndrăzni să facă ilegalități. Din păcate, suntem în posesia unor materiale care arată că PSD nu înțelege vremurile pe care le trăim, nu înțelege unde a ajuns România de astăzi. Mai bine zis, poate înțelege, dar nu îi convine”, a început Robu sesizarea.

El a explicat că filiala a intrat în posesia unei cereri pentru urna mobilă, care a fost împărțită la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, pe care era atașată ștampila organizației județene PSD Timiș, însoțită de siglă.

„Cum să dai cetățenilor să depună cerere de urnă mobilă pe un formular pe care jos ai pus sigla organizației județene PSD? E o sfidare să se facă așa ceva!”, a spus Robu.

În opinia lui, cei care au completat această cerere au fost influențați „subliminal” să voteze cu această formațiune politică. În acest caz, PNL Timiș a sesizat Biroul Electoral Județean Timiș, cerând să ia măsurile care se impun.

Un alt caz relatat de Robu s-a întâmplat la Pădureni, localitate condusă de un primar PNL, unde PSD ar fi împărțit pliante în care sunt enumerate realizările partidului în localitate, realizări care, în realitate, ar aparține edilului PNL.

„Cum poți să faci așa ceva? Oamenii sunt derutați. Ce au vrut să inducă, că administrația locală e pesedizată sau are realizări din cauza PSD-ului? Sunt oameni care prin strădaniile lor au generat proiecte, au implementat proiecte”, a spus Robu.

Furios, chiar în timpul conferinței de presă, el a rupt o foaie cu copia acestui pliant. Ulterior, președintele PNL Timiș a explicat că, în acest caz, nu va depune o sesizare la BEJ Timiș, deoarece fapta nu este ilegală, doar imorală.

„Sper să își ceară scuze cei care conduc în plan local PSD pentru ceea ce s-a întâmplat. Și mi-ar plăcea să cred că s-a făcut fără știrea lor”, a concluzionat Robu.

Redacția tion.ro a solicitat un punct de vedere vizavi de acuzațiile PNL Timiș și celor de la PSD, însă acesta nu a fost transmis până la ora publicării acestei știri. Vom reveni.38Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor