Roadele toamnei se culeg de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, in weekend

De Roxana Deaconescu
1Comentariu
Roadele toamnei se culeg de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, in weekend
Plăcintă cu dovleac, ceaune aburinde, ștrudel cu măr și alte bucate tradiționale ale diferitelor etnii din Timiș, dar și legume de toamnă care de care mai frumoase și mai gustoase, de toate veți găsi în acest sfârșit de săptămână la Muzeul Satului Bănățean. Se întâmplă o nouă ediție a așa-zisului Festival Roadele Toamnei, numit Festivalul Culinar Multietnic.

Așadar, din 27 și până în 29 octombrie, veți putea simți toamna din plin la Muzeul Satului Bănățean. Organizatorii Festivalului Culinar Multietnic vă așteaptă cu specialități culinare bănățene, bucate din șpaisul bănățean, dar și cu roadele muncii agricultorilor din regiunea de vest a țării. Așadar, dacă încă nu v-ați umplut șpaisul, aveți ocazia să vă cumpărați tot ce vă trebuie pentru zacuscă, tocană sau alte minunății numai bune de scos pe masă la iarnă.

Iar pentru că o masă copioasă merge mână în mână cu muzica, pe scena de la muzeu vor urca mai multe formații. Vor întreține atmosfera Daliana Georgiana Tătar, Sebastian Râmneanțu, formația condusă de Marius Filipescu, Ansamblul Ghiocelul, Maria Borțun, Ion Luca Jurjescu, Marius Matei, trei ansambluri din Deta, Sv. Nikola, Margaretta și Edelweiss, Alina Stancu, ansamblul Datina din Ghiroda și Dan Necșa.

Deschiderea oficială a Festivalului Culinar Multietnic are loc vineri, la ora 13.



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor