Rezultatele contestatiilor la concursul de director de scoala din Timis

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
1Comentariu
Rezultatele contestatiilor la concursul de director de scoala din Timis
În județul Timiș s-au afișat rezultatele contestațiilor pentru concursul de director de școală. În cel mai vestic județ al țării au fost depuse peste 20 de contestații la acest examen. O parte dintre profesori au fost admiși, în urma soluționării contestațiilor. Asta nu înseamnă că au automat asigurat postul de director sau director adjunct. Va câștiga postul profesorul care a avut punctajul cel mai mare, în cazul în care la școala respectivă au concurat mai mulți dascăli pe un loc.

Nu mai puțin de 23 de contestații au fost depuse în Timiș la examenul pentru funcția de director. Practic, 21 de profesori au contestat rezultatele, pentru că doi dintre candidați au depus câte două contestații, candidând pentru două posturi.

În urma soluționării contestațiilor, 9 profesori au primit calificativul „Admis”, restul au fost respinși. Dacă pe postul respectiv, de director sau director adjunct, nu a mai concurat nimeni, în afară de ei, atunci aceștia se pot socoti directori. Dacă însă pe postul respectiv au mai concurat și alți profesori, atunci va ocupa postul de director cel care a adunat cele mai multe puncte în urma probelor de care au avut de trecut.

Astfel, au fost declarați admiși pentru postul care au concurat, în urma soluționării contestațiilor, următorii profesori: Cerasela Bociu – care a candidat pentru postul de director la Liceul Grigore Moisil, Radu Burcea – candidat pentru postul de director adjunct la Liceul Jean Louis Calderon, Luminița Marinescu, director la Școala nr. 16, Ioan Mariș, director la Școala nr. 2 din Lugoj, Mihai Pârvulescu – director la Școala nr. 16, Nicolae Peia – director la Colegiul tehnic Regele Ferdinand, Nicoleta trandafir – director adjunct la Liceul Pedagogic, Adriana Trică – director la Liceul Economic și Elena Wolf, director la Liceul Nikolaus Lenau.

Vă prezentăm în atașament lista integrală a soluționării contestațiilor la proba de interviu.

Într-o primă fază, din cei 220 de profesori care s-au înscris la examenul scris, 193 au promovat concursul, iar alți 23 de profesori nu au reușit să obțină note de trecere. După aceea au urmat interviurile și prezentarea planului managerial. În total, au fost 245 de candidaturi care au trecut prin filtrul evaluării CV-ului și al planului managerial. Trebuie menționat că un profesor poate candida la mai multe școli sau poate opta să candideze și pentru funcția de director plin, dar și pentru cea de director adjunct.

Din cele 245 de candidaturi, 73 au fost respinse, într-o primă fază, acum, după soluționarea contestațiilor, numărul celor respinse s-a diminuat cu 9.

Ultima etapă a concursului – validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la minister este programată în data de 16 decembrie 2016.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor