Reprezentantii CJ Timis vor beneficia de indrumare pentru promovarea transparentei si prevenirea coruptiei

De Adrian Panduru
Reprezentantii CJ Timis vor beneficia de indrumare pentru promovarea transparentei si prevenirea coruptiei
© Tion: Reprezentantii CJ Timis vor beneficia de indrumare pentru promovarea transparentei si prevenirea coruptiei
Reprezentanții Consiliului Județean Timiș vor beneficia de îndrumare pentru a implementa Parteneriatul pentru o Guvernare Deschisă la nivel local. Parteneriatul este un acord internațional prin care guvernele celor 70 de state semnatare se angajează să promoveze transparența, să prevină corupția și să utilizeze noile tehnologii pentru a consolida actul de guvernare și dialogul cu cetățenii.

Consiliul Județean Timiș a fost selectat de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene pentru a beneficia de îndrumare metodologică în implementarea Parteneriatului.

“Principalul obiectiv al proiectului este creșterea implicării administrației publice locale în ceea ce privește Parteneriatul pentru o Guvernare Deschisă, precum și a cetățenilor în procesul decizional. La nivelul județului Timiș, doresc o administrație locală eficientă, modernă și transparentă”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Obiectivele Planului de acțiune 2016-2018 vizează, printre altele, creșterea transparenței la nivelul sectorului public, introducerea Bugetelor pentru Cetățeni (BpC) ca instrument de transparență fiscală în procesul de adoptare a bugetelor publice, implicarea cetățenilor în procesul decizional al administrației locale, promovarea și creșterea transparenței în administrație și a gradului de comunicare cu cetățenii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor