Redescoperă plăcerea jocului și fii din nou copil

Reactualizat la:
Redescoperă plăcerea jocului și fii din nou copil
© foto: trenulist.ro
ADVERTORIAL. Jucăriile copilăriei… Unele ne-au rămas în memorie chiar dacă au trecut de atunci câțiva ani sau câteva zeci de ani. Ne amintim cum erau, momentul când le-am primit și cât de tare ne-am bucurat de ele. Pe altele poate că le-am dorit foarte tare și am așteptat cu speranță ziua în care le vom primi. Trenulețul este una dintre jucăriile pe care aproape toți copiii și-au dorit să o aibă, să-i monteze șinele, locomotiva și vagoanele, să fixeze gările și apoi să îl conducă pe șine, într-o călătorie imaginară, plină de momente deosebite. Să știi că bucuria de a fi din nou copil și de a-ți pune imaginația la treabă o poți trăi și acum, la maturitate, împreună cu cei dragi ție. Firma Trenulist te ajută să redescoperi copilul din tine și plăcerea jocului.

Ești pasionat de trenuri (chiar dacă în viața de zi cu zi nu prea mai circuli cu așa ceva)? Te-a fascinat întotdeauna locomotiva care merge pe șine și trage după ea vagoanele frumos colorate? Sau poate ești deja un colecționar de astfel de obiecte miniaturale delicate pe care le unești cu migală pentru a forma un tren care șerpuiește pe trasee întortocheate și vrei să le transmiți și altora această pasiune? Poți face un astfel de cadou deosebit cuiva care îți este drag și împreună să montați șinele, vagoanele și locomotiva, exact cum era pe vremea când tu erai copil, iar tatăl tău, bunicul ori altcineva apropiat îți explica ce și cum trebuie să faci. Iată o idee de cadou de Crăciun, care cu siguranță va fi primit cu mare bucurie. Ce minunat arată un trenuleț care circulă pe șine, cu toate accesoriile, pe lângă pomul împodobit de Crăciun în jurul căruia se strâng toți, bucuroși să redevină copii pentru câteva momente!

Există în Timișoara un loc unic, în care pasionații de trenuri găsesc tot ceea ce își pot dori: locomotive, vagoane care redau modele noi ori altele intrate în istorie, șine de tren simple sau complicate și o sumedenie de accesorii. Acest loc este showroomul Trenulist, situat în clădirea Fructus de pe strada Gh. Lazăr, deschis anul acesta din inițiativa unor pasionați de modelism. Ei și-au propus să realizeze cât mai multe modele originale sau care redau modele de vagoane de tren din alte timpuri, care astăzi nu mai sunt în circulație, dar care au un farmec aparte. Poți achiziționa de acolo un set gata alcătuit, cum este setul Piko Ice III, pe care îl poți avea la prețul de 760 de lei. Sau dacă vrei mai mult, îți poți concepe singur un set așa cum l-ai visat, mai complicat, folosindu-te de tot felul de accesorii pe care le găsești în magazin și de sugestii din partea unor pasionați cu experiență.

Ai știut că și prin joc te poți elibera de stres și de emoțiile negative de care te încarci uneori? Ei bine, da, prin joc reușești asta. Și jucându-te cu copiii tăi, redevii tu însuți copil, eliberat de toate relele. Iar fericirea pe care o trăiesc cei mici atunci când se joacă și construiesc împreună cu părinții, aceasta nu poate fi descrisă în cuvinte! Sunt momente care nu se uită nici peste zeci de ani. Mai mult, copilul, odată devenit adult, va face același lucru pentru copiii lui.

Vizitează showroomul din clădirea Fructus, str. Gh.Lazăr nr. 24, parter sau online și vei găsi ceea ce îți dorești.

(142807)
Regulament de plasare a anunturilor