Protest impotriva RATT: se cere modificarea traseului autobuzului 21

De A.S.
3Comentarii
Protest impotriva RATT: se cere modificarea traseului autobuzului 21
© TION: Protest impotriva RATT: se cere modificarea traseului autobuzului 21
Mai mulţi timişoreni au iniţiat o acţiune de protest împotriva RATT, nemulţumiţi de faptul că Regia a modificat traseul autobuzelor de pe linia 21. Oamenii, în mare parte din cartierul Plopi, spun că nu vor să se plimbe aiurea pe străzi şi au strâns şi semnături pentru a cere revenirea la vechiul traseu. Peste 150 până acum. Conducerea Regiei Autonome de Transport Timișoara spune că tot la solicitarea cetățenilor s-a schimbat traseul, dar se poate reveni…

„Protest împotriva modificărilor abuziv făcute de conducerea RATT. Vrem ca traseul liniei 21 să revină la traseul cel obişnuit. Nu vrem să ne plimbăm aiurea pe străzile: Apateu, strada Torac, Calea Moşniţei, strada Câmpului! Susţine protestul dacă eşti din cartierul Plopi!” – aşa sună protestul iniţiat pe Facebook de mai mulţi timişoreni nemulţimiţi de schimbarea de traseu decisă de RATT.

Cetăţeanul care ne-a sesizat spune că până acum s-au adunat peste 150 de semnături pentru soluţionarea acestei neplăceri, iar lista cu semnăturile va fi depusă la sediul RATT.

Reprezentanţii Regiei au anunţat prelungirea traseului autobuzelor de pe linia 21 începând din data de 1 august, noul traseu incluzând şi străzile Albăstrelelor, Calea Moşniţei şi Câmpului.

„Modificarea este valabilă doar la plecarea din cartierul Plopi spre capătul de liniei Banatim. Pe noul traseu se vor înfiinţa următoarele staţii: Traian Demetrescu (la nr. 58 pe strada Albăstrelelor), Albăstrelelor (comună cu linia 22, la intersecţia dintre strada Albăstrelelor şi Calea Moşniţei), Plastique Form (comună cu linia 22, pe Calea Moşniţei în dreptul S.C. Plastique Form), Apateu, Levănţica, Căprioarei (toate comune cu linia 22, pe strada Câmpului). În urma acestei prelungiri de traseu se desfiinţează staţiile Rudolf Walter şi Albăstrelelor în sensul spre Banatim. Celelalte porţiuni de traseu rămân neschimbate. Datorită prelungirii traseului acestei linii şi orarul de circulaţie va fi foarte puţin modificat (…) Reamintim că autobuzul 21 asigură legătura dintre zona Prinţul Turcesc cu intersecţia Banatim trecând prin Piaţa Traian în perioada lucrărilor de pe bulevardul Ştefan cel Mare”, anunţat cei de la RATT.

Directorul RATT, Ioan Goia, spune că decizia de modificare a traseului a fost luată tot la solicitarea oamenilor din zonă, dar că, dacă există nemulţumiri, autobuzul 21 ar putea reveni pe vechiul traseu chiar de luni. Dacă se depun semnături în acest sens.

„Cunosc situaţia, am avut şi noi mai multe reclamaţii. Consiliul consultativ de cartier Plopi – Kuncz a cerut să se facă un circuit de genul acesta, au fost şi au discutat şi cu cei de la primărie, dar se pare că e o listă întreagă de oameni care sunt nemulţumiţi de schimbarea aceasta. Dacă vin cu semnături, noi revenim pe vechiul traseu. Suntem dispuşi să revenim chiar de luni dacă apare tabelul cu semnături”, ne-a declarat şeful RATT.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor