Prima editie a Distinguished Gentlemen’s Ride la Timisoara. Eveniment caritabil pe motociclete clasice, de epoca si motociclisti imbracati elegant

Reactualizat la:
Prima editie a Distinguished Gentlemen’s Ride la Timisoara.  Eveniment caritabil pe motociclete clasice, de epoca si motociclisti imbracati elegant
© foto: Distinguished Gentleman's Ride
ADVERTORIAL. Duminică, 30 septembrie 2018, sute de mii de motocicliști distinși, din peste 650 de orașe din 90 de țări, își vor răsuci mustățile și își vor încăleca motocicletele clasice, de epocă sau retro personalizate, în cadrul unui eveniment caritabil destinat sănătății masculine. Renumit prin dichis, la nivel mondial, Distinguished Gentlemen’s Ride este cel mai mare eveniment caritabil organizat pentru pasionații de motociclete cu stil, preocupați de problemele cancerului de prostată și ale sănătății mintale în rândul bărbaților.

Începând cu anul 2018, Timișoara devine parte a acestui eveniment mondial, prin organizarea primei ediții a acestei parade caritabile. Dacă aveți o motocicletă clasică, de epocă sau retro personalizată și doriți să participați la cursa din Timișoara sau sa faceți o donație, scrieți-ne la dgr.timisoara@gmail.com, vizitați site-ul oficial al evenimentului sau vizionați filmul oficial de prezentare. Statisticile arată că dintre participanții la această paradă, 80% sunt bărbați și 20% sunt femei.

Poza_1_galerie

Evenimentul își propune să atragă atenția comunității asupra cancerului de prostată și a bolilor mentale la bărbați – care răpesc dintre noi, anual, peste 1 milion de bărbați. Înființată în anul 2012 în Sydney – Australia de către Mark Hawwa, Distinguished Gentlemen’s Ride a strâns până acum 13 milioane de dolari pentru sănătatea masculină, iar pentru 2018 ținta este de a colecta 6 milioane de dolari la nivel mondial.

Poza_2_galerie

Sursa de inspirație pentru Distinguished Gentlemen’s Ride a fost o fotografie a personajului principal din serialul Mad Men – Don Draper – călare pe o motocicleta clasică, purtând cel mai elegant costum al său. Inițiatorul mișcării, Mark Hawwa, a decis că o cursă tematică ar fi o modalitate excelentă de a combate stereotipul foarte des întâlnit al bărbaților pe motociclete. Partenerii globali ai acestui eveniment sunt The Movember Foundation, Triumph Motorcycles și Zenith Watches.

Va invităm să vă alăturați paradei Distinguished Gentleman’s Ride din Timișoara duminică, 30 septembrie 2018. Astfel, vă veți alătura celor 120.000 de participanți înregistrați la nivel mondial, și celor peste 2 miliarde de persoane care urmăresc acest eveniment sau fac donații.

(79386)
Regulament de plasare a anunturilor