Poveste de Crăciun, la Timișoara. „Să apară Moșul!”: un show cu magie și personaje de basm, care va culmina cu apariția lui… Moș Crăciun!

Poveste de Crăciun, la Timișoara. „Să apară Moșul!”: un show cu magie și personaje de basm, care va culmina cu apariția lui… Moș Crăciun!
Formula magică pentru apariția lui Moș Crăciun va fi folosită de magicianul Lorenzo-Cristian într-un spectacol dedicat Crăciunului și copiilor, dar și adulților care nu au uitat de magia acestei sărbători. Puteți fi martorii acestei magii. Spectacolul „Să apară Moșul!” va avea loc duminică, 8 decembrie, de la ora 17.30, la Filarmonica Banatul din Timișoara, iar copii sunt principalii invitați, pentru că la ei Moșul vine întotdeauna, chiar dacă au mai făcut „boroboațe”, tocmai de aceea s-a gândit ca atunci când folosește formula să invite cât mai mulți iubitori ai Moșului, astfel încât cei mici și cei mari să se bucure de Magia Crăciunului.

Spectacolul de Crăciun al magicianului Lorenzo va conține numere inexplicabile de magie, personaje de basm precum Magic, câinele uriaș, Elfii, Crăciunița, Super Moșul și, bineînțeles, adevăratul Moș Crăciun.

Spectacolul începe la ora 17:30, iar timp de 90 de minute spectatorii vor avea parte de personaje care apar și dispar, trucuri de magie și iluzionism și în permanență vor sta cu sufletul la gură: „Oare apare?”. Așa că luați un loc în sală și participați la povestea magică a Crăciunului…

Prețul unui bilet este de 50 de lei, la categoria Standard, iar pentru categoria VIP este 65 de lei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Organizatori: Tion.ro, Agenda și PubliTim

Partener media Kiss FM
Regulament de plasare a anunturilor