Poftiti in Rivendelle Residence – ansamblul rezidential din Timisoara pentru tineri si familiile cu copii

Poftiti in Rivendelle Residence – ansamblul rezidential din Timisoara pentru tineri si familiile cu copii
ADVERTORIAL. Rivendelle Residence este un ansamblu rezidențial poziționat în Calea Lipovei, unde găsiți apartamente cu o cameră, două, trei sau chiar penthouse. Dezvoltatorii se asigură acum, la început de primăvară, că noile apartamente sunt complet funcționale și dotate cu tot ce este necesar. Cheile sunt la dumneavoastră.

Ce poți să vrei mai mult decât un apartament modern poziționat în oraș, la care acum se fac ultimele retușuri pentru a-și întâmpina noii locatari? Ansamblul rezidențial, poziționat în Calea Lipovei, pe Strada Constructorilor nr. 16, are 60 de apartamente cu o cameră, cu o cameră și jumătate, cu două camere și cu trei camere, dispuse în două corpuri de clădire. Fiecare dintre cele două corpuri propune și variante de apartamente penthouse care oferă un plus de intimitate, datorită poziționării în planul clădirilor. Aceste apartamente ajung până la suprafețe de peste 108 metri pătrați. Apartamentele cu două camere vin cu propuneri de spații locative de până la aproape 60 de metri pătrați, la care se adaugă un balcon generos de peste 10 metri pătrați.

Numărul locurilor de parcare a fost gândit în așa fel încât să fie suficient locatarilor, dar și vizitatorilor pe care aceștia îi primesc ocazional. Astfel, la subsol sunt 55 de locuri de parcare, iar la nivelul solului, 38. Tot la subsol sunt 26 de boxe, care pot deveni spații de depozitare excelente pentru echipamente sportive și alte elemente folosite pentru cultivarea hobby-urilor.

Dezvoltatorul a pus accent și pe elementele de securitate, de aceea ansamblul este monitorizat în permanență cu un sistem performant de camere video care poate preveni sau contribui la rezolvarea unor eventuale evenimente neplăcute. Siguranța locatarilor este o prioritate pentru dezvoltator, de aceea au fost prevăzute investiții în acest sens.

De la Rivendelle Residence aveți acces facil la mijloacele de transport în comun, dar și la zonele comerciale și cele de servicii specifice mediului urban. Noul proiect rezidențial promovează valorile unei comunități în care familiile tinere își găsesc condițiile de care au nevoie pentru a adopta un stil de viață așa cum își doresc. Propunerile locative ale Rivendelle Residence se adresează atât cuplurilor tinere, cât și familiilor care au deja unul sau mai mulți copii prin spații ergonomice, cu o arhitectură interioară gândită în așa fel încât să se plieze după nevoile specifice ale viitorilor membri ai comunității Rivendelle Residence. Conceptul de design interior este realizat de către agenția de creație EZZO.

Luna aceasta, dezvoltatorul s-a concentrat pe finalizarea finisajelor interioare în fiecare apartament, cu accent pe detalii. O dată cu vremea bună au început lucrările la parcul din spatele clădirilor, unde locuitorii din Rivendelle vor putea să se bucure de relaxare în aer liber, chiar în incinta complexului.

Poți să vezi la fața locului stadiul actual al proiectului! Programează chiar acum o vizită la telefon 0723271862.

Proiectul este promovat în exclusivitate de Șodolescu Imobiliare și Construcții.
Regulament de plasare a anunturilor