Penthouse in Timisoara

Penthouse in Timisoara
© foto: Tell Agency
ADVERTORIAL. Penthouse-urile despre care în urma cu mai bine de zece ani auzeam doar în filme se construiesc deja și la noi, ca urmare a cererii de locuințe spațioase și boeme, care oferă confortul dorit. Living-uri enorme, terase largi, panoramă spectaculoasă, spații interioare bine definite, ferestre cât înălțimea pereților, acestea sunt caracteristicile de bază ale unui penthouse. Ca în orice domeniu care înregistrează o evoluție de-a lungul timpului, penthouse-urile care la începuturile construirii lor pe teritoriul românesc păreau a fi locuințe exclusiviste, accesibile doar deținătorilor de afaceri cu cifre amețitoare, au fost reinterpretate și adaptate astfel încât să poată fi accesibile cât mai multor persoane interesate să achiziționeze o locuință de acest tip.

Exact în aceeași ordine de idei, dezvoltatorul imobiliar Swisspoint Real Estate a gândit conceptul de penthouse și l-a redat sub forma unor locuințe cu suprafața cuprinsă între 90 și 100 de metri pătrați utili. Dotate cu încălzire centrală proprie prin pardoseală, locuințele au termostat în fiecare cameră, spre satisfacerea nevoii personalizate de căldură a tuturor. Absența caloriferelor maximizează posibilitățile creării unui design interior optim, după gusturile locatarilor. În sprijinul acestui lucru vin finisajele de calitate superioară, precum parchetul premium marca Swiss Krono și renumita faianță și gresie italiană, Piastrelle. Ferestrele permit luminii să pătrundă în încăperi, conferind o senzație odihnitoare.

Compartimentarea a fost gândită în spiritul nevoii de odihnă, dar și de relaxare si socializare, simultan. Accesul în cele două dormitoare se face dintr-un hol comun, având în vecinătate cele două băi, în timp ce cealaltă parte a penthouse-ului este constituită din bucătărie, living și terasă, cu acces către terasă din ambele încăperi. Penthouse-ul este o binecuvântare pentru cei cărora le face plăcere sa se trezească cu o gură de aer proaspăt pe care sa o inspire de pe balcon sau terasă. Pe toate laturile pe care există ferestre, penthouse-urile au și acces pe balcoane sau terasă, atât din dormitoare, cât și din living. Panorama pe care o poți avea de la înălțimea unui penthouse este întotdeauna o binecuvântare pentru ochi. Așadar, înainte și la sfârșitul unei zile în care privesc în monitor sau în toate tipurile de display-uri, locatarii unui penthouse își pot face terapia pentru ochi de pe propria terasă.

plan-mansarda_-geneva

Două dormitoare, living, două băi, bucătărie, dressing, terasă și balcoane; aceasta e structura unui penthouse in Geneva Residence, gândită în raport cu nevoile unei familii obișnuite. Ceea ce face diferența între un penthouse și un apartament obișnuit este, deci, suprafața, spațiul extins în care locatarii simt că-și află odihna după fiecare zi extenuantă de lucru. Cine își dorește o astfel de locuință, poate contacta direct dezvoltatorul proiectului, la numărul 0799 099665, pentru a se putea pune la curent cu toate detaliile. Pentru informații referitoare la locație, acces și alte amănunte, puteți accesa și website-ul Geneva Residence, respectiv www.genevaresidence.ro.

(926546)
Regulament de plasare a anunturilor