Paul Trans redeschide cel mai mare service de camioane din vestul Romaniei

Reactualizat la:
Paul Trans redeschide cel mai mare service de camioane din vestul Romaniei
ADVERTORIAL – Paul Trans, firmă cunoscută în România şi în spaţiul intracomunitar şi extracomunitar pentru seriozitatea şi promptitudinea serviciilor de transport rutier de marfă pe care le oferă, la orice oră şi în orice loc din Europa, este în continuă dezvoltare şi mereu preocupată să îşi extindă gama serviciilor pe care le pune la dispoziţia clienţilor săi. Fidelă acestui principiu, Casa de expediţii Paul Trans pregăteşte redeschiderea celui mai mare Service de camioane din vestul României.


Service-ul de camioane pe care Paul Trans îl va redeschide în curând, cu toate facilităţile la standarde europene, se află în Calea Şagului şi timp de 14 ani a aparţinut firmei Iveco. În august 2014, Paul Trans a achiziţionat service-ul respectiv, aducându-i o serie de îmbunătăţiri şi modernizări.

Noul service de camioane, singurul din sudul oraşului Timişoara, va pune la dispoziţia clienţilor, posesori şi/sau conducători de camioane, o gamă diversă de servicii şi echipamente de ultimă generaţie în domeniu: spălătorie; cuptor de vopsire; pregătire pentru tinichigerie; stand de îndreptare şasiuri; 7 elevatoare cu sarcină utilă care ajunge până la 48 de tone; revizie ITP; hală cu exhaustoare de fum. Foarte important, service-ul dispune şi de o sală de aşteptare cu toate facilităţile, inclusiv camere video, care îi dau posesorului camionului aflat în service posibilitatea să îşi urmărească vehiculul pe durata operaţiunilor de reparare.

Casa de expediţii Paul Trans SRL stă în continuare la dispoziţia clienţilor cu departamentul de transport cu dispecerat non-stop, asigurând serviciile de transport şi de organizare a transportului pentru destinaţii din Europa, atât în spaţiul intracomunitar, cât şi în spaţiul extracomunitar.

Pe lângă operaţiunile de transport marfă clasice din Timişoara spre orice destinaţie din România şi din Europa, Paul Trans oferă şi organizare de transporturi agabaritice grele şi speciale pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcţii, utilaj minier, precum şi orice alte tipuri de obiecte ale căror domensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă.

Mai multe informaţii legate de serviciile oferite, dar şi de soluţii personalizate şi comandarea unor servicii din partea celor de la Paul Trans pot fi obţinute la sediul din Timişoara al companiei, situat în Calea Sagului, DN 59 (E70), KM 8+ 700M, Parcul Industrial Monladys (str Palermo), la telefon: 0766060384. De asemenea, societatea poate fi contactată pe e-mail, la adresa contact@paul-trans.ro.