Orasul Sannicolau Mare, fara apa

De A.S.
Orasul Sannicolau Mare, fara apa
Locuitorii din oraşul timişean Sânnicolau Mare vor rămâne, săptămâna viitoare, marţi, fără apă, timp de câteva ore, întreruperea fiind necesară pentru realizarea unor lucrări la staţia de tratare a apei, anunţă reprezentanţii Aquatim. Lucrarea face parte dintr-un proiect pe fonduri europene derulat de operatorul de apă-canal.

Astfel, alimentarea cu apă a oraşului Sânnicolau Mare din judeţul Timiş va fi întreruptă, marţi, 29 aprilie, între orele 9-13.

„Această întrerupere este necesară pentru realizarea unor lucrări la Staţia de tratare a apei situată pe strada Saravalei, Sânnicolau Mare. Menţionăm că în oraşul Sânnicolau Mare, în cadrul proiectului cu finanţare europeană „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, se va construi o staţie de tratare a apei potabile în valoare de 5,6 milioane lei, o staţie de epurare a apelor uzate în valoare de 24,09 milioane de lei, precum şi reabilitări şi extinderi de reţele de apă şi de canalizare în valoare de 28 de milioane de lei”, au explicat cei de la Aquatim.

Reprezentanţii companiei estimează că aceste investiţii vor putea fi inaugurate către sfârşitul anului 2014 sau la începutul anului 2015.

La reluarea alimentării este posibil ca apa să fie tulbure la robinetele consumatorilor din Sânnicolau, dar perturbarea va fi de scurtă durată, dă asigurări operatorul. Nu este recomandată folosirea apei în scopuri menajere până când nu se limpezeşte.

Vă reamintim că, pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, vă puteţi adresa dispeceratului Aquatim, la numerele 0256-201.362 sau 0756-119.528, care funcţionează non-stop.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor