Olimpicii de la Liceul Calderon din Timisoara. Pe podium la concursurile nationale de Spaniola, Franceza si Italiana

De Adrian Panduru
Olimpicii de la Liceul Calderon din Timisoara. Pe podium la concursurile nationale de Spaniola, Franceza si Italiana
© Tion: Olimpicii de la Liceul Calderon din Timisoara
Tot mai multe premii sunt cucerite de elevii din Timiș la olimpiadele naționale care au loc în această perioadă. Elevii Liceului „Jean Louis Calderon” din Timișoara au cucerit în aceste zile nenumărate premii la olimpiadele la care au participat.

Elevii de la Liceul „Jean Louis Calderon” s-au clasat pe podium la Olimpiadele Naționale de Limba Spaniolă, Italiană și Franceză.

Elevii Liceului Teoretic „Jean Louis Calderon” din Timișoara au cucerit podiumul la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Premiul 1 a fost obținut de o elevă de clasa a XI-a – Boer Alexandra, care a acumulat 98.75 puncte, premiul III a revenit unei eleve de clasa a X-a – Mamolea Diana, cu 95 puncte, și tot premiul 3 a fost obținut de o tânără din clasa a XII-a – Marchis Melania, cu 95 puncte. Profesorii coordonatori ai olimpicilor sunt Luana Tanase și María Díaz Pinés.

Și Olimpiada Națională de Limba Italiană a adus premii la Liceul Calderon.

Oprisa Astrid, elevă în clasa a X-a, a obținut premiul doi, cu 93.50 de puncte acumulate. Premiul doi a fost obținut și de Maccioni Pieroberto, din clasa a XII-a, care a acumulat 92.72 puncte. Premiul trei a fost cucerit de Carasel Jacklyn, din clasa a XI-a, cu 92.15 puncte, iar Talpa Tiziana, din clasa a IX-a, a primit mențiune, acumulând un punctaj de 88.90 puncte. Profesorii coordonatori la Italiană ai elevilor sunt Loredana Jurcul, Diana Cirnu și Raluca Cretu.

Etapele naționale la Spaniolă și Italiană au avut la Târgoviște.

La Olimpiada Națională de Limba Franceză, care a avut loc la Buzău, Todor Miruna Teodora, elevă în clasa a VII-a, a cucerit premiul doi. Profesorul coordonator al elevei este Mara – Romocia Maria.

„Felicităm elevii și cadrele didactice pentru premiile obținute, care an de an arată nivelul de performanță ridicat al celor trei secții de limbi romanice”, s spus profesorul Ion Ionici, directorul Liceului „Jean Louis Calderon” din Timișoara.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor