Oferta zilei: 50 de minute de bronzat + crema + cafea expresso/apa plata la 25 de ron!

Reactualizat la:
Oferta zilei: 50 de minute de bronzat + crema + cafea expresso/apa plata la 25 de ron!
Profita de oferta zilei de pe topoferta.ro si bucura-te de un bronz uniform tot anul! 50 minute de bronzat + crema + cafea expresso/apa plata la 25 ron in loc de 50. Ai reducere de 50% la MamaSun!

Pentru ca vara a trecut si iti doresti sa-ti pastrezi bronzul obtinut in acest sezon minunat, poti apela la solar. Salonul MamaSun vine in intampinarea ta cu o oferta: 50 de minute de bronzat (sau 5 sedinte a 10 minute), lotiunea speciala pentru solar si la alegere: o cafea expresso sau o apa plata.

Salonul MamaSun iti pune la dispozite aparate profesionale import Italia, aparate pentru un bronz rapid cu raze UVA si aparate pentru un bronz de lunga durata cu raze UVB. Aici vei gasi doua aparate verticale si unul orizontal. MamaSun te asigura ca riscul arderii pielii este eliminat, deoarece acestea sunt dotate cu filtre de protectie, jet de apa, ventilatie și clima!  

Pentru a avea un bronz corect trebuie sa ai in vedere urmatoarele:

● bronzeaza-te treptat si hidrateaza-ti foarte bine pielea in tot acest timp;

● este total contraindicat sa faci mai mult de 10 sedinte de bronzare in 2-3 saptamani;

● respecta timpul de bronzare recomandat pentru tipul de ten pe care il ai;

● poarta intotdeauna ochelarii de protectie;

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de reducere este sa intri pe topoferta.ro in perioada 9 nov-10 nov si sa-ti cumperi voucherul.

Profita de oferta zilei si bucura-te de un bronz special in toate anotimpurile!