O schimbare iti poate spori starea de bine. Incearca!

Reactualizat la:
O schimbare iti poate spori starea de bine. Incearca!
ADVERTORIAL. Simţi că a venit momentul să faci o schimbare în viaţa ta şi nu ştii prea bine cum? Poţi începe prin a face modificări în locuinţă, să o faci mai confortabilă, mai modernă, mai spaţioasă. O idee ar fi să înlocuieşti mobila veche cu una nouă, care să corespundă mai bine nevoilor tale actuale şi ale întregii familii. Sau poţi să îţi aranjezi apartamentul după un plan pe care l-ai visat întotdeauna. Şi într-un caz şi în altul, este bine să te consulţi cu specialişti în domeniu, care să îţi sugereze ce s-ar potrivi cel mai bine la spaţiul real de care dispui, care să îţi deseneze un plan, să aducă îmbunătăţiri ideilor tale şi să îţi croiască mobila exact pe gustul tău.

O astfel de echipă de specialişti găseşti la Deco-Mob, o firmă care execută mobilă la comandă, respectând cu stricteţe dimensiunile spaţiului disponibil şi cerinţele tale legate de culoare, formă, accesorii şi funcţionalitate. Strategia firmei este clară: clientul trebuie să primească un produs de calitate, perfect adaptat spaţiului de care dispune, rafinat şi modern, în timp cât mai scurt. Atunci când comanzi mobilier – de bucătărie, de hol, dormitor sau living – ei îţi proiectează mobila la dimensiunile cerute de tine, îţi arată desenul, căruia tu poţi să îi aduci modificări, şi stabilesc împreună cu tine accesoriile şi materialele din care să fie lucrate piesele respective.

Deco-Mob lucrează cu materiale de înaltă calitate, într-o paletă coloristică foarte bogată – aproximativ 1.800 de nuanţe de culori. Atenţi la cel mai mic detaliu, specialiştii firmei acordă importanţă părţii de feronerie, lucrând cu tot ce înseamnă mai bun, respectiv produse Blum. În ideea de a găsi soluţii pentru ca spaţiul disponibil – în încăpere sau în zona de depozitare – să fie mai generos, Deco-Mob s-a specializat în dressing-uri înzidite şi în dressing-uri cu uşi glisante.

Pentru mai multă siguranţă, fac ei înşişi măsurătorile la tine acasă, pentru a elimina orice risc. Apoi, croiesc şi asamblează mobila în hală şi te cheamă să o vezi la ultima probă, cum s-ar spune, ca să îţi asculte părerea. Abia după aceea urmează transportul şi montarea la tine acasă, cu toate verificările necesare. Firma promite un timp foarte scurt de execuţie – 15 zile – evident, şi în funcţie de dimensiunea comenzii.

Dar dacă nu doreşti mobilă la comandă, Deco-Mob îţi propune ca variante mai multe showroom-uri unde sunt expuse piese de mobilier aflate pe stoc şi din care îţi poţi alege ceea ce se potriveşte cel mai bine stilului şi personalităţii tale. Încă din 2004, Deco-Mob a deschis un spaţiu pentru producţie, showroom şi sediu central, pe str. Avram Imbroane nr. 2. În 2005 s-a extins cu un showroom în Sânnicolau Mare, iar după încă un an a inaugurat al doilea showroom din Timişoara, pe Calea Sever Bocu.

Pentru mai multe detalii vă invităm să consultaţi site-ul http://www.deco-mob.ro/.