Noii directori de scoli din Timis. Lista finala cu cei care au luat examenul

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
5Comentarii
Noii directori de scoli din Timis. Lista finala cu cei care au luat examenul
După ce s-au soluționat contestațiile pentru concursul de directori de școli din Timiș, Inspectoratul Școlar Județean a făcut publică lista cu rezultatele finale: cu profesorii care au promovat examenul, respectiv cu cei care l-au picat. Vă prezentăm lista cu rezultatele finale ale acestui examen. Noii directori în urma acestui concurs sunt cei care au în dreptul lor calificativul „Promovat”.

Din cei 245 de candidați ce au promovat examenul, 144 de profesori vor ocupa de acum încolo postul de director sau director adjunct la școlile pentru care au dat examen.

Potrivit listei pe care o puteți consulta în atașament, noii directori sunt cei care au în dreptul lor calificativul „Promovat”. Cei care au în dreptul lor calificativul „Admis” înseamnă că au realizat un punctaj de trecere în urma probelor susținute, dar un alt candidat pentru același post a avut un punctaj mai mare ca ei, drept urmare cel cu punctajul mai mare este „promovat” pe postul de director.

A fost pentru prima dată când examenul de director s-a organizat la o asemenea scară. De obicei directorii erau numiți cu delegație, mandat care li se prelungea an de an. Acum, cei care au vrut să fie directori au trebuit să treacă printr-un examen scris și proba interviului, unde au trebuit să prezinte și planul managerial. Vineri s-au soluționat și contestațiile depuse (în număr de 23, 9 fiind admise), iar acum a fost publicată de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș lista finală cu rezultatele la acest concurs. Directorii vor fi validați în consiliul de administrație al inspectoratului școlar.

Articole pe aceeași temă:

Rezultatele contestatiilor la concursul de director de scoala din Timis5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor