Mai multe optiuni pentru o casa mai frumoasa. Ceramiche Mariner vine cu colectii noi si un showroom mai mare

Mai multe optiuni pentru o casa mai frumoasa. Ceramiche Mariner vine cu colectii noi si un showroom mai mare
ADVERTORIAL. Gresie, faianță, lemn, mozaic, chiar și mobilier pentru baie, tot ce ai nevoie pentru a da un aer nou locuinței tale, în cele mai faine culori. Le găsești pe toate în showroomul Ceramiche Mariner, acum mult mai mare pentru a satisface nevoile tuturor clienților.

Gresie porțelanată cu aspect industrial, parchet cu aspect natural pentru spații mari, elegante și moderne, mobilier pentru baie, inclusiv dușuri, dar și alte produse pentru amenajarea locuinței, acum și în nuanțe sticloase, sunt doar câteva dintre noutățile prezentate de Ceramiche Mariner. Le poți vedea atât în magazinul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64, cât și pe site-ul companiei, unde sunt o mulțime de opțiuni: idei pentru living, dormitor, baie, bucătărie, hol sau curte.

_mg_6996

Cea mai bună variantă dacă vrei să dai o față nouă locuinței ar fi să mergi în showroom, unde găsești și articole la promoție, în fiecare lună. Iar pentru că marfa italiană se vinde repede, nu ar trebui să stai prea mult pe gânduri!

_mg_6997

„Am mărit spațiul de prezentare, avem mult mai multe materiale cu design italian pe piața din România. Avem foarte multe colecții, cu cele mai noi am fost prezenți la un târg foarte important din Bologna, toate aceste materiale se găsesc și în showroom. Ne bucurăm să avem și noi colaboratori pe partea de mobilier pentru baie și dușuri. Partea frumoasă, apreciată de foarte mulți clienți, este că mobilierul nostru este modular, se poate personaliza în funcție de necesitățile celor care ne trec pragul, atât ca dimensiuni, cât și ca textură și culori”, ne-au declarat reprezentanții Ceramiche Mariner.

_mg_7007

Pentru luna aprilie, compania italiană își așteaptă clienții cu oferte la gresie și faianță: o gamă colorată și gresie rectificată, în dimensiuni mai mari, ideală pentru placarea spațiilor comerciale, cât și a locuințelor.

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.
Regulament de plasare a anunturilor