Luna Preturilor Imbatabile la tamplarie PVC si aluminiu (P)

Luna Preturilor Imbatabile la tamplarie PVC si aluminiu (P)
Tehnica şi utilajele de cea mai înaltă calitate, experienţa în proiecte importante, personalul specializat, toate acestea stau la baza realizării unor ferestre de calitate, fie că vorbim de proiecte rezidenţiale, comerciale sau industriale. Confortul ocupanţilor unei clădiri depinde în mare măsură de calitatea acestor ferestre. Tot ceea ce vă doriţi mai bun în acest domeniu puteţi obţine chiar la Timişoara.


Societatea Structural Dom are o experienţă de 15 ani în domeniul producţiei şi montajului tâmplăriei realizată din aluminiu şi PVC. De la bun început aceasta s-a axat pe realizarea de produse de cel mai înalt nivel calitativ. În procesul de producţie sunt utilizate profile VEKA, extrudate exclusiv in Germania, feronerie de siguranţă WINKHAUS şi mânere Hoppe, de asemenea produse tot în Germania, respectiv sticlă de tip 4 Anotimpuri, mărcile Guardian sau Glaverbel, din Belgia. Gama produselor realizate include: ferestre şi uşi PVC cu geam termopan; rulouri exterioare aluminiu; obloane exterioare din aluminiu; uşi glisante (culisante) din aluminiu şi PVC; faţade cortinǎ din aluminiu; uşi acordeon (armonica); site antiinsecte cu balamale, cleme sau tip rulou; pervazuri interior / exterior (modele deosebite).

Realizarea ferestrelor necesită utilaje de calitate, dar şi personal bine pregătit. Societatea timişoreană a investit mereu în acest domeniu, secţia de producţie este dotată cu asemenea utilaje marca Rotox-Hollinger şi Urban. Un mare accent se pune pe pregătirea angajaţilor. Periodic, aceştia urmează cursuri atestate de Ministerul Muncii, dar şi în cadrul sesiunilor de pregătire oferite de furnizorii de utilaje sau de materiale folosite în procesul de producţie, toate certificate prin diplome.

Calitatea produselor marca Structural Dom este probată de marca CE. Aceasta oferă producătorului timişorean oportunitatea să comercializeze produsele realizate pe toate pieţele Uniunii Europene. Într-adevăr, Structural Dom livrează periodic produse pe pieţele din Italia, Germania, Austria, sau Franţa.

Iar această calitate este respectată, indiferent dacă se vorbeşte despre ferestre economice, fie de ferestre cu un grad înalt de izolare termică sau fonică. Dovada respectării celor mai ridicate standarde este probată de numeroasele proiecte adjudecate, mare parte dintre acestea de o complexitate ridicată. Compartimentul de control al firmei timişorene este mereu prezent pe lanţul de producţie, verificând mereu respectarea calităţii.

Societatea dispune de o secţie modernă de producţie, dotată cu utilaje de înaltă performanţă, marca Urban și Rotox – Hollinger. Capacitatea de producţie a fabricii este de 60 unităţi de ferestre / 8 ore, pe fiecare schimb.

Livrarea comenzilor se face întotdeauna la timp, parcul auto deţinut fiind permanent îmbunătăţit.