Lotul 2 din autostrada Lugoj – Deva are numeroase probleme, inaugurarea ar putea fi amanata

De Marcel Hoster
5Comentarii
Lotul 2 din autostrada Lugoj – Deva are numeroase probleme, inaugurarea ar putea fi amanata
© Foto: arhiva
Comisia care a verificat la începutul lunii februarie cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva a descoperit multe probleme, ceea ce pare să fi justificat amânarea deschiderii circulaţiei rutiere. Rămâne de văzut în cât timp se pot repara aceste deficienţe .

Raportul întocmit de comisia care a vizitat la începutul lunii februarie lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva arată că, de fapt, construcţia pe cei 15 kilometri de autostradă nu ar fi fost finalizată, arată un document publicat pe forumul peundemerg.ro. Aşa cum am anunţat deja, pe acest lot s-au descoperit probleme cu scurgerile apei pluviale, dar şi cu mai multe podeţe. Oamenii s-au plâns că nu mai au cum să ajungă cu utilajele pe terenurile lor agricole exact din acest motiv.

Revenind la raport, pe lista problemelor descoperite au fost incluse: necesitatea finalizării unor şanţuri laterale, finalizarea racordurilor la şanţurile cu podeţe, finalizarea îmbrăcăminţilor cu pământ vegetal a taluzurilor, lipsa gardurilor pe 1,2 kilometri şi instalarea gardului pe stâlpi temporari pe 7,5 kilometri, amenajarea scurgerii apelor, racordarea unor podeţe la drumurile existente, terminarea lucrărilor de instalare a tubulaturii de colectare a apelor la gurile de scurgere. De asemenea, la nodul rutier de la Margina trebuia finalizată montarea indicatoarelor rutiere, realizarea umpluturilor cu pământ, finalizarea montării de parapete rutiere, lucrări legate de scurgerea apelor, chiar şi necesitatea finalizării îmbrăcăminţii rutiere pe o distanţă de 60 de metri la acest lot.

A mai fost constatată lipsa branşamentelor pentru trei zone care trebuie iluminate, iar spaţiile de servicii sunt neexecutate. Rămâne de văzut dacă cea de a doua vizită a comisiei va constata remedierea celor constatate, dar e greu de crezut că în perioada scurtă scursă de la prima vizită acestea să fi fost rezolvate.

Articole pe aceeași temă:

Ministrul Transporturilor insista: Lotul 2 din Lugoj – Deva se deschide in aceste zile

Vineri este asteptata deschiderea lotului 2 din autostrada Lugoj – Deva. CNAIR face noi verificari

Data anuntata pentru deschidere a fost depasita. Inca nu se circula pe autostrada, intre Traian Vuia si Margina5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor