Linişte sufletească, belşug şi lumină să vă aducă Sărbătoarea Învierii Domnului. Paşte Fericit! Grupul de firme Blitz

Reactualizat la:
Linişte sufletească, belşug şi lumină să vă aducă Sărbătoarea Învierii Domnului. Paşte Fericit! Grupul de firme Blitz
© foto: Blitz
ADVERTORIAL. Pentru siguranța ta și a familiei, Grupul de firme Blitz vă stă la dispoziție cu serviciile sale de școală de șoferi, atestarea meseriilor în transporturi rutiere și de pază și protecție.

Primul accident rutier a avut loc acum 150 de ani. La acel moment, incidentul a fost considerat pură întâmplare, fără nicio bănuială asupra riscului pe care îl presupune circulaţia rutieră. Din nefericire, de atunci şi până în prezent, 30 de milioane de oameni şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere. La nivel global, 1,24 milioane de oameni mor anual. Mult mai mulţi rămân cu handicapuri grave, iar între 30 şi 50 de milioane sunt răniţi.

Pentru a evita evenimentele nedorite s-a născut în anul 1991 Grupul de firme Blitz și are în componența sa:

ȘCOALĂ DE ȘOFERI AMATORI ȘI PROFESIONIȘTI, autorizată pentru cat. A, A1, A2, AM, B, BE, C, CE si D, cu o vechime de 28 de ani, care a pregătit peste 100.000 de cursanți, actuali posesori de permise de conducere auto de diferite categorii. Şcoala este dotată cu autovehicule de ultimă generaţie şi instructori auto pregătiţi în departamentul pentru formare profesională, prin programele derulate pentru a asigura pregătirea psiho-pedagogică, precum şi perfecţionarea continuă.

CENTRUL DE FORMARE ȘI PERFECȚIONARE A PERSONALULUI DIN DOMENIUL TRANSPORTULUI RUTIER, autorizat pentru calificarea în meseriile de:

  • manager de transport rutier;
  • conducător auto care efectuează transport rutier de marfă, conducător auto care efectuează transport rutier public de persoane
  • conducător auto care efectuează transport rutier cu troleibuzul sau tramvaiul;
  • conducător auto care efectuează transport rutier agabaritic;
  • conducător auto pentru transportul rutier al mărfurilor periculoase – A.D.R.;
  • consilier de siguranță A.D.R.
  • instructori de conducere auto și profesori de legislație rutieră;
  • conducător auto care efectuează transport rutier în regim de taxi, închiriere sau transport rutier de vehicule avariate.

Filiale în Timișoara, București, Deva, Tulcea şi Piatra Neamț.

FUNDAȚIA BLITZ are obiectivul principal dezvoltarea învățământului profesional de meserii şi învățământul dual profesional cu specializările: mecanic auto, tinichigiu şi electrician auto. Este autorizată pentru calificarea în meseriile de agent de securitate, operator calculatoare, contabilitate şi specializare în cea de formator şi manager de securitate.

CURSURI DE CONDUCERE DEFENSIVĂ. Aceste cursuri se adresează atât acelor firme care doresc să își angajeze șoferi, cât și firmelor care dețin flotă de mașini și doresc să testeze aptitudinile angajaților, pentru a reduce numărul accidentelor sau evenimentelor rutiere.

SOCIETATE DE PAZA ȘI PROTECȚIE, componentă a grupului de firme, are ca activitate principală, codul CAEN 8010 – Activităţi de protecţie şi gardă, licenţiată de IGPR să desfășoare următoarele activităţi:

  1. a) servicii de pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor, precum şi servicii de consultanţă în domeniu; Asigură servicii de pază şi protecţie unităţilor bancare, C.E.C.-urilor, societăţilor de asigurări, complexuri comerciale, şcoli, facultăţi şi campusurile acestora, depozite şi magazine în care se păstrează valori importante, sediul instituţiilor şi societăţilor comerciale şi în incintele acestora, precum şi pentru alte actrivităţi specifice, în funcţie de solicitările beneficiarilor (spectacole, manifestări sportive şi culturale etc.);
  2. b) evaluare de risc la securitate fizică – conform HG 301/2012 este necesară realizării analizei de risc, societatea noastră oferă o gamă largă de servicii şi vă aducem soluţiile optime de protecţie la securitate fizică pentru acoperirea riscurilor identificate sau anticipate, prin studii şi analize de risc profesioniste.

Activitatea de pază se prestează pe întreg teritoriul României.

LABORATOR PSIHOLOGIC dotat şi autorizat pentru evaluare psihologică pentru siguranţă naţională şi a transportului rutier.

Ofera servicii de psihologie, în următoarele domenii de activitate:

SIGURANȚA TRANSPORTURILOR Autorizat de Ministerul Transporturilor pentru: obținere atestat, angajare, control periodic, sesizare, obținere permis categoriile A, B, BE, C, CE, D, DE.

EVALUARI PSIHOLOGICE PENTRU MEDICINA MUNCII: angajare, concurs, control periodic.

EVALUARI PSIHOLOGICE pentru: obținere și menținere permis port armă letală-neletală, angajare și control periodic pentru funcții în siguranța națională (agent securitate, agent intervenții, detectiv particular, agenți vamali).

ACTIVITATE IMOBILIARĂ, deţine şi inchiriază în Timişoara spaţii de producţie, birouri şi servicii.

(184789)
Regulament de plasare a anunturilor