La Timisoara a fost deschis un nou magazin IQOS, al patrulea din tara

La Timisoara a fost deschis un nou magazin IQOS, al patrulea din tara
© foto: Brands Talk Communication
ADVERTORIAL. Compania Philip Morris Trading a deschis la Timișoara cel de-al patrulea magazin IQOS din țară. IQOS Store Timișoara are o suprafață de peste 65 de metri pătrați și este amenajat în incinta Iulius Mall Timișoara, la etajul 1. Noul magazin propune o legătură interactivă în universul brand-ului printr-o experiență comercială premium, gândită special pentru fumătorii adulți care sunt receptivi la tehnologii și ritualuri noi.

Philip Morris Trading încheie anul 2017 cu planuri mari și o nouă provocare pentru timișoreni. Începând cu această lună, IQOS vine mai aproape de comunitatea utilizatorilor din Timișoara prin deschiderea celui de-al patrulea IQOS Store din țară. Situat în incinta centrului comercial Iulius Mall, IQOS Store Timișoara transpune universul brandului într-un spațiu simbol pentru inovație, noutate și reinventarea ritualurilor.

Amenajat pe o suprafață de peste 65 de metri pătrați, IQOS Store Timișoara propune o imersiune interactivă în universul brandului printr-o experiență comercială premium, gândită special pentru fumătorii adulți care sunt receptivi și adoptă tehnologii și ritualuri noi.

Deschiderea IQOS Store Timișoara este rezultatul firesc al creșterii comunității IQOS din această zonă a țării și din România.

„Conceptul IQOS Store este foarte bine definit și reprezintă o reflexie a brandului IQOS, dar suntem conștienți că fiecare spațiu împrumută din valorile locale ale comunității în care se dezvoltă. Deschiderea IQOS Store Timișoara este un pas natural în dezvoltarea brandului, fiind astfel mai aproape de misiunea companiei Philip Morris International: aceea de a oferi consumatorilor adulți alternative mai bune la fumat și de a crea un viitor fără fum. Ne bucurăm să încheiem anul într-o notă pozitivă”, afirmă Branislav Bibic, ‎Managing Director Philip Morris Trading.

Primul loc de întâlnire offline a comunității IQOS din această zonă a țării este perfect pentru interacțiunea directă cu universul brandului într-o atmosferă relaxată, ce îmbină zona comercială, prin achiziționarea dispozitivelor electronice și accesoriilor IQOS, dar și a produselor din tutun – Heets, cu zona de relaxare de tip lounge. Vizitatorii vor beneficia de asistență personalizată și vor avea acces la cele mai recente lansări, ediții limitate și la o gamă largă de accesorii.

În ultimii doi ani, 3,7 milioane de fumători adulți la nivel mondial au ales să se bucure de experiența IQOS.

Lansat în Japonia în anul 2014, iar pe piața din România la finalul anului 2015, dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator, care propune un nou mod de a utiliza tutunul, revoluționând industria. Cu IQOS, tutunul este utilizat prin încălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum și cu mai puțin miros. Heets sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

(943226)
Regulament de plasare a anunturilor