La Primaria Timisoara se cauta sefi

De A.S.
La Primaria Timisoara se cauta sefi
După ce o lungă perioadă de timp toate posturile au fost blocate, în administrația publică locală se fac acum din nou angajări. La Primăria Timișoara se caută dintr-odată nu mai puțin de… nouă șefi, la diferite birouri și servicii, iar acestea nu sunt singurele funcții publice vacante pentru care instituția de pe bulevardul C.D. Loga anunță concurs.

Astfel, Primăria Timișoara scoate la concurs în această perioadă mai multe posturi de conducere, cum sunt cele de șefi la Biroul Autorizare, Publicitate și Comerț, Biroul Administrare Imobile, Biroul Transport și Siguranța Circulației, Biroul Licitații – contracte și spații cu altă destinație sau Biroul Tehnic, dar și mai multe funcții de șefi la diferite servicii – Serviciul Locuințe, Serviciul Reglementări Transporturi Urbane, Serviciul Achiziții Publice și Serviciul Buget. Pentru toate se cer studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, la unele studii tehnice sau economice, în funcție de job, master sau curs postuniversitar în management, administrație sau specialitatea studiilor absolvite. În plus, se cere minim doi ani vechime în specialitatea studiilor.

Dosarele de înscriere trebuie despuse la primărie până în 28 noiembrie, iar concursul este programat în data de 8 decembrie, de la ora 10.

Totodată, sunt scoase la concurs și mai multe funcții publice de execuție, de consilieri gradul asistent, principal sau superior, posturi pe durată determinată, la diferite birouri și servicii. În acest caz dosarele pot fi depuse până în 2 decembrie, iar concursul va avea loc în 12 decembrie, de la ora 10.

Nu toate posturile din administraţie s-au deblocat, spun reprezentanţii Primăriei Timişoara. „Cele scoase la concurs sunt posturi pe perioadă determinată sau posturi unice, iar în acest caz legea ne permite să facem angajări în numărul de posturi aprobat prin organigramă. Sunt posturi care din diferite motive s-au vacantat”, explică directorul Direcţiei de Comunicare a municipalităţii, Violeta Mihalache.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !