Invitatie la workshop de Psihoterapie Integrativa Timisoara, A.R.P.I – scoala de formare romano-britanica (P)

Reactualizat la:
Invitatie la workshop de Psihoterapie Integrativa Timisoara, A.R.P.I – scoala de formare romano-britanica (P)
Asociația Română de Psihoterapie Integrativă ARPI, prima asociație de psihoterapie integrativă înființată și acreditată COPSI și EAIP în România, organizează în Timișoara workshop-ul cu intrare liberă: Metode și tehnici utilizate în Psihoterapia Integrativă de Cuplu, susținut de dr. Gina Chiriac, psihoterapeut si supervizor, președinte ARPI.


Workshop-ul va aduce în prim-plan tehnici de psihoterapie utilizate în terapia de cuplu, specifice manierei de intervenție care se învață la Cursurile de formare în psihoterapie în ARPI.

Workshop-ul va avea loc în data de 16 aprilie 2014, între orele 16:00– 18:00 la Hotel Iosefin Residence, strada Mocioni, nr. 8, Piața Sinaia. Informații de contact: 0761134247, 0744798596

Sunt invitați psihologi, psihoterapeuți, medici, asistenți sociali, studenți din domeniile conexe psihologiei care doresc să cunoască maniera de intervenție psihoterapeutică integrativă din perspectiva relațională, specifică abordării școlii noastre.

Asociația Română de Psihoterapie Integrativă ARPI, înființată în 2006, reprezentant al Asociației Europene de Psihoterapie Integrativă (EAIP) pentru obținerea Certificatelor Europene de Psihoterapeut Integrativ, organizează în Timișoara cursul de formare Româno – Britanic în Psihoterapie Integrativă, de tip masteral pe durata a 2 ani (800 de credite), cu formatori și supervizori din Marea Britanie, Grecia, România, Slovenia. La finalul cursului se obține: Certificat European de Psihoterapeut Integrativ și Aviz de liberă-practică în Psihoterapie Integrativă. Prețul unui modul este de 130 de euro (40 credite). Informații de contact: 0744798596, 0755046913,www.psihoterapieintegrativa.ro

Asociația Română de Psihoterapie Integrativă ARPI, este prima asociație acreditată COPSI și EAIP în România încă din 2006, având deja peste 100 de psihoterapeuți care au terminat cursurile ARPI și sunt acreditați COPSI. Având peste opt ani de experiență, ARPI a înființat filiale în mai multe orașe ale țării: București, Craiova, Vâlcea, Pitești, Constanța, Brașov, Sibiu, Satu-Mare și Timișoara.

În acest timp, programul de formare a evoluat și s-a adaptat continuu la nevoile cursanților.

ARPI oferă acum o nouă perspectivă modernă, adaptată la ritmul cotidian în care trăim pentru formarea în psihoterapie integrativă.

În acest sens ARPI organizează în Timișoara, curs intensiv în Psihoterapie Integrativă cu program de formare Româno-Britanic, în sistem masteral. Se organizează 9 module intensive pe durata a 5 zile (l-v), o dată la trei luni, pe durata a doi ani. Se obține: Certificat european de psihoterapeut integrativ (EICP) și Aviz de liberă-practică în psihoterapie integrativă (COPSI). Numărul de locuri este limitat (16 persoane). Prețul unui modul este de 390 de euro. Echipa de formatori este româno-britanică.Informații: 0744798596,0755046913 www.psihoterapieintegrativa.ro

Institutul European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților IESTCA organizează în Timișoara workshop-ul cu intrare liberă: Metode și tehnici utilizate în Psihoterapia Integrativă a Copiilor și Adolescenților, susținut de dr. Gina Chiriac. Se va prezenta viziunea interdisciplinară a Institutului European în abordarea terapiei copiilor și adolescenților și vor fi prezentate tehnici specifice de intervenție care se învață la cursurile IESTCA.

Institutul European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților IESTCA organizează în Timișoara cursuri de formare în Psihoterapia Integrativă a copiilor și adolescenților, sistem masteral de 2 ani, cu 2 specializări: consiliere copii și adolescenți (300 de credite) și psihoterapie (700 de credite). Cursul este acreditat de COPSI și Asociația Europeană de Terapie Pentru Copii și Tineri EAITCYP. Un modul (30 credite) -105 euro. Informații de contact: 0761134247, 0744798596 

 
Regulament de plasare a anunturilor