Invata sa castigi bani din frumusete la cursurile Scolii Eurotraining (P)

Invata sa castigi bani din frumusete la cursurile Scolii Eurotraining (P)
Şcoala Eurotraining oferă doritorilor numeroase cursuri de formare profesională în urma cărora veţi obţine diplome de calificare. Cele mai creative și pline de culoare sunt următoarele cursuri: coafor, maseur, cosmetician, manichiurist-pedichiurist şi stilist protezist unghii. Diplomele obținute sunt recunoscute atât la nivel naţional, cât şi în Uniunea Europeană.

Dacă vă înscrieţi în perioada lunii decembrie și ianuarie, la oricare din cursurile școlii, beneficiaţi de promoții și reduceri de până la 20 la sută din valoarea cursurilor.

Pentru cursurile de înfrumuseţare, Şcoala Eurotraining beneficiază de saloane specializate, dotate corespunzător. În cadrul cursurilor toate produsele și consumabilele profesionale sunt gratuite – pentru a vă oferi un suport didactic complet, partea practică reprezentând majoritatea planului de curs. De asemenea, Şcoala Eurotraining se bucură de implicarea formatorilor săi, specializaţi și recunoscuți în domeniul înfrumuseţării.

Cursanţii au posibilitatea de a aduce la curs modele – prieteni sau cunoştinţe – pe care să înveţe partea practică a acestor meserii. Astfel că dacă vă numărați printre persoanele care doresc să fie model pentru o zi și să vă bucurați de răsfățul serviciilor oferite de cursanții noștri, sub îndrumarea formatorilor, Școala Eurotraining te așteaptă zilnic, de luni până vineri.

Mai multe detalii despre cursurile Şcolii Eurotraining din Timişoara puteţi găsi aici.
Regulament de plasare a anunturilor