Instalația multimedia „La Feminin” încearcă să demonteze prejudecăți transmise din generație în generație

De A. M. A.
Instalația multimedia „La Feminin” încearcă să demonteze prejudecăți transmise din generație în generație
© foto: La Feminin
Expoziția ”La Feminin – instalație multimedia interactivă” este vizitată și de grupuri de copii din oraș și din județ, fiind o adevărată lecție despre muncă și perseverență.

Expoziția LA FEMININ – instalație multimedia interactivă deschisă până în data de 16 mai, la Bastionul Theresia, în spațiul expozițional alăturat Galeriei Calpe, este o construcție bazată pe 12 povești de succes ale unor femei din sectorul cultural. Instalația include fotografii, voce, muzică, video, obiecte personale, dar și efecte deosebite. Evenimentul este considerat unul atipic pentru orașul nostru datorită tematicii abordate, dar și a metodei de prezentare.

Organizatorii au inclus o componentă educativă expoziției și au organizat tururi ghidate cu copiii din școlile timișorene, dar și din centre de plasament din oraș și din județ. În cadrul tururilor au loc și ateliere de lucru în care, prin joc și muncă în echipă, copiii învață că în viață e important să muncești pentru a-ți îndeplini visurile. Astfel, făcând cunoștință cu poveștile de viață ale femeilor reprezentante în expoziție, copiii descoperă că e nevoie de studiu, muncă, dăruire și perseverență pentru a reuși.

„Prin demersul nostru, încercăm să demontăm prejudecăți transmise din generație în generație în societatea românească, precum: fetele și femeile trebuie să muncească mai mult, pilele sunt cheia reușitei, banii rezolvă orice problemă, munca este opțională”, ne transmit organizatorii de la de Asociațiile Noi Re-Creăm, Centrul Multimedia Teatru Fix și Lindenfeld prin programul educațional Ajungem Mari.

Tururile sunt organizate împreună cu Asociația Sfera Timișoarei, reprezentată de Mirela Olariu Munteanu și cu Asociația Lindenfeld- programul Ajungem Mari, prin bunăvoința și implicarea a mai mult de 20 de voluntari

Expoziția „La Feminin – instalație multimedia interactivă” este deschisă publicului până în data de 16 mai și poate fi vizitată între orele 16.00 – 20.00, la Bastion Theresia, spațiul expozițional alăturat Galeriei Calpe.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor