Înscrie-te la Cursul acreditat de Stilist Protezist de Unghii ediția 13

Înscrie-te la Cursul acreditat de Stilist Protezist de Unghii ediția 13
© foto: Scoala Cupio
ADVERTORIAL. Îți dorești și tu să începi o carieră în domeniul manichiurii? În ultimii ani, această meserie este tot mai populară și dorită. Am ajuns la a 13-a ediție a Cursului de Stilist Protezist Unghii și pentru că ne dorim mereu să progresăm și să fim aproape de voi cu tot ce este mai bun, începând cu acest an Școala Cupio își deschide porțile cu un nou format!

Revenim o programă mai bogată, cu subiecte de studiu actuale și cu doi traineri: Miruna Isac și Andreea Pruneanu, ce vor preda și îți vor îndruma primii pași spre a dobândi cunoștințele de bază necesare pentru a deveni o adevărată profesionistă.

Cursul Stilist Protezist de Unghii (unghii false), COR 514208, este un curs complex, structurat în doua părți:

Partea teoretică – vei dobândi noţiuni cu privire la comunicarea/relaţionarea cu clienţii, promovarea serviciilor, informații despre igienă, dezinfectarea și sterilizarea instrumentarului, anatomia unghiei etc.

Partea practică – sub atenta îndrumare a trainerilor, vei învăța tot ceea ce ai nevoie pentru a deveni un adevărat profesionist în realizarea unghiilor tehnice.

Perioada de desfășurare a cursului este 18-29 martie 2019. Cursul va avea loc la Sediul Cupio din Timișoara, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-16:30 (30 de minute pauză de masă).

Prețul cursului este de 1950 RON, iar achitarea acestuia se realizează în trei tranșe.

La finalul cursului vei obţine un certificat de calificare profesională eliberat de Ministerul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei şi de Ministerul Educatiei şi Cercetării, prin ANC-Autoritatea Naţională pentru Calificări (CNFPA), Cod COR 514208, pe baza căruia te vei putea angaja în saloanele de pe suprafaţa României, cât şi în afara ţării (diploma este recunoscută la nivel European).

Înscrie-te la cursul de Stilist protezist unghii Cupio şi vei avea asigurate toate condiţiile necesare la cele mai înalte standarde de calitate:

➡ mediu de lucru plăcut – asigurarea de mini bar (apă, cafea, ceai etc.)

➡ practica se desfăşoară într-o sală dotată cu posturi de lucru pentru 2 persoane

➡ fiecare masă e dotată cu aparatura necesară (lămpi de lumină și UV individuale)

➡ fiecare post de lucru este dotat cu toate produsele necesare pentru toate sesiunile practice (incluse în preţul cursului)

➡ suport de curs gratuit

➡ beneficiezi de consultanţă pentru alegerea produselor potrivite cu nevoile şi posibilităţile existente cât și ulterior absolvirii cursului de la profesorii formatori

➡ beneficiezi de discount-uri semnificative la achiziţionarea unui kit de start, pe care îl poţi personaliza.

Doritorii se pot înscrie la curs până în 14 Martie 2019 trimițând un e-mail cu datele personale (nume, număr de telefon, oraș) la cursuri.cupio@gmail.com sau apelează numărul de telefon: 0371.151.480

Pentru mai multe informații, te rugăm să accesezi Blogul Cupio.

(96621)
Regulament de plasare a anunturilor