Incepe sezonul estival!

Incepe sezonul estival!
© Tion: Începe sezonul estival!
ADVERTORIAL. La finele lunii mai, Aeroportul Internațional Timișoara a dat startul vacanțelor de vară! Primii pasageri din acest sezon estival au plecat cu zboruri charter în Creta și Antalya, iar începând cu această lună se va da startul zborurilor spre Zakynthos și Constanța.


Alături de aceste curse spre destinații de vacanță, pasagerii pot opta și pentru cursele regulate spre Italia: Bari – cu acces la plajele de la Marea Adriatică și Marea Ionică și Treviso – cu acces la plajele de la Marea Mediterană și Veneția, Spania: Valencia – cu acces la plajele de la Costa Blanca și Barcelona – Costa Brava , Israel: Tel Aviv – cu acces la plajele Mediteranei sau la Marea Moartă.

O oportunitate deosebită sunt și zborurile zilnice către Frankfurt am Main, Munchen și Milano-Bergamo, precum și zborurile spre Paris Charles de Gaule, cele mai mari noduri aeriene europene, de unde se asigură conexiuni spre destinații exotice de vacanță cum ar fi zona Caraibelor, Tenerife, nordul Africii sau insulele Oceanului Indian.

”În acest an, datorită conexiunilor disponibile de la Aeroportul Timișoara, turiștii au la dispoziție o gamă variată de vacanțe, în tot sezonul estival. Zborul cu avionul permite să ajungă la destinația dorită într-un timp scurt, astfel turiștii pot profita de fiecare zi de concediu. Este foarte bine că agențiile de turism vin în întâmpinarea nevoilor clienților, oferind vacanțe pe toate gusturile”, spune directorul Aeroportului, Daniel IDOLU.

aeroport

 

(37135)
Regulament de plasare a anunturilor