Importanta urmaririi modului in care ne efectuam cheltuielile lunare

Importanta urmaririi modului in care ne efectuam cheltuielile lunare
© Tion: Importanța urmăririi modului în care ne efectuăm cheltuielile lunare
ADVERTORIAL. Cu siguranță că fiecare dintre noi ne-am propus să economisim pe cât de mult, pe atât de rapid, dar, de cele mai multe ori observăm că nu reușim să atingem nivelul pe care ni l-am stabilit. Una dintre problemele de care ne lovim este aceea ce nu ne stabilim un plan de consum lunar și nici nu urmărim modul în care se cheltuie zilnic veniturile noastre. Gestionarea într-un mod organizat a modului în care ne cheltuim banii face ca opțiunea de credite disponibile 24 de ore pe zi (diennakts kredits) să fie folosită doar atunci când este maximă nevoie de ea. Oamenii trebuie să înțeleagă că doar ei au puterea de a economisi și că numai ei își pot planifica, respecta și controla modul în care cheltuiesc banii, influențând în mod direct nivelul de economisire.

Urmărind consumul lunar ne optimizăm cheltuielile zilnice!

O astfel de aplicație nu va face decât să ne ajute să obținem o imagine reală a modului în care ne cheltuim banii, ceea ce ne va ajuta în viitor la eficientizarea cheltuielilor. Poți obține o economie de până la 30% în momentul în care utilizezi serviciile de telefonie mobilă și internet ale aceluiași furnizor, mai ales că, în astfel de cazuri, companiile oferă un pachet foarte atractiv, care implică costuri reduse pentru o anumită perioadă de timp ori chiar un anumit număr de luni în care nu trebuie să plătești nimic pentru serviciile achiziționate.

Cumpărând online, de exemplu, nu doar că vom obține exact ceea ce am menționat pe lista de cumpărături, dar, nu va mai există tentația de a cumpăra în exces, așa cum se întâmplă cu cumpărăturile din magazinele terestre. În astfel de cazuri este foarte clar că deși costurile de achiziție sunt ușor mai scăzute, faptul că nu avem cumpărături în exces ne ajută să economisim.

De altfel, un tabel cu cheltuielile zilnice ne oferă un control mult mai bun asupra lucrurilor pe care le cumpărăm zilnic, săptămânal sau lunar. Pe baza acestui tabel putem alege produse de la anumite branduri, care au prețuri mai avantajoase, cel puțin în ceea ce privește acele cumpărături cu o valoare mai mare.

Un alt avantaj al urmăririi modului în care ne cheltuim banii zilnic este oferit de faptul că în acest mod putem reduce lista de cumpărături și vom putea renunța la acele produse de care nu aveam sau putem micșoara cantitatea în care le achiziționăm.

Optimizarea acestor cumpărături este dată de faptul că ne vom putea permite să facem un împrumut pe termen lung de 1000 Euro (ilgtermiņa kredīts 1000) știind că îl putem folosi pentru cumpărarea unui pachet turistic atrăgător de tip early booking, de exemplu. Atunci când avem un plan de economii este cât se poate de clar că vom deține controlul asupra a orice dorim să facem în viața noastră. O persoană care își stăpânește pornirile de a face cumpărături în exces își poate permite să apeleze la soluția oferită de orice tip de împrumut, dat fiind faptul că știe să gestioneze cât se poate de eficient modul în care își cheltuie banii.

(977586)
Regulament de plasare a anunturilor