Garda Financiara Timis, codasa tarii la testarile profesionale

De M. Hoster
Reactualizat la:
Garda Financiara Timis a avut cea mai slaba medie generala din tara la testarile profesionale
Garda Financiara Timis a avut cea mai slaba medie generala din tara la testarile profesionale
Comisarii din cadrul Garzii Financiare au fost supuşi în cursul săptămânii trecute unor testări profesionale. Operaţiunea face parte din strategia naţională a Ministerului de finanţe de restructurare a activităţii instituţiilor din subordine. După analizarea rezultatelor testărilor, judeţul Timiş a avut cea mai slabă medie generală din ţară.

Conform regulamentului testărilor, cei care doreau să rămână în continuare pe post trebuiau să adune cel puţin 50 de puncte. La finalul testărilor, peste 94% dintre angajaţii Garzii Financiare au trecut examentul de testare profesională.

În ceea ce priveşte Timişul, media punctajelor realizate de comisarii de la Garda Financiara a fost cea mai slabă din România! Cele mai slabe rezultate au fost înregistrate în Timiş, unde din totalul celor 31 de candidaţi 4 nu s-au prezentat la examen, iar 6 au acumulat în urma testărilor sub 50 de puncte.

Media generală a angajaţilor Garzii Financiare din Timiş a fost de 58,1 de puncte, cel mai slab nivel la nivelul ţării.

Rezultatele examenului de testare profesională susţinut de angajaţii de la Garda Financiara, în urma căruia vor fi repartizaţi în instituţie, arată că din totalul celor 740 de candidaţi înscrişi, 42 nu au obţinut note de trecere, ceea ce reprezintă 5,7% din total.

În ceea ce priveşte plecarea de personal de la Garda Financiara Timiş planul de restructurare prevede o reducere de personal şi aici. Conform proiectului schema de personal din Timiş ar trebui redusă cu 12 persoane, de la 42 la 30 de angajaţi. Florin Frugină, comisar şef al Gărzii Financiare Timiş nu a putut fi contactat pentru a oferi o poziţie referitoare la rezultatele obţinute de subordonaţii săi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !