Garajele din zona Tipografilor, tinta hotilor. Motivul – lipsa iluminatului public in zona

De Valentin Rusu
9Comentarii
Garajele din zona Tipografilor, tinta hotilor. Motivul – lipsa iluminatului public in zona
© TION: Garajele din zona Tipografilor, tinta hotilor. Motivul – lipsa iluminatului public in zona
Garajele din zona Tipografilor din Timişoara, strada Vasile Lucaci, sunt, de doi ani de zile, ţinta hoţilor şi a vandalilor. Acest lucru se întâmplă pentru că în zonă nu există nici măcar un stâlp de iluminat public. Problema a fost readusă în discuție miercuri, când un consilier local a depus o solicitare pentru extinderea rețelei de iluminat la Direcţia Tehnică a Primăriei Timişoara.

Locuitorii din zona Tipografilor nu mai au soluții pentru această situație. Marți noapte s-a furat un nou set de cauciucuri dintr-un garaj. Hoţii au un mediu prielnic acolo, din moment ce nu există nici măcar un stâlp de iluminat în zona garajelor.

Consilierul local PNL Radu Dimeca a depus miercuri o solicitare la Direcţia Tehnică a Primăriei Timişoara în acest sens.

„Având în vedere că de doi ani, la câteva luni, bateria de garaje paralelă cu linia ferată de pe str.Vasile Lucaci (Zona Tipografilor) este supusă unor acte de vandalism; Pentru a diminua pe viitor acest risc, subsemnatul RADU DIMECA, consilier local, prin prezenta, solicit iluminarea stradală pe respectiva alee de acces la bateria de garaje din zonă. Vă mulţumesc”, scrie consilierul local Radu Dimeca în solicitarea sa.

El a primit răspuns din partea viceprimarului Dan Diaconu.

“E dată comanda pentru studiul de fezabilitate la ELBA pentru zona de Nord. În câteva săptămâni ne vor da studiul de fezabilitate, va fi supus aprobării consiliului local şi apoi se va pune în execuţie”, spune viceprimarul Timişoarei Dan Diaconu.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor