„Floare de colț” pentru prânzul a 700 de copii din Timiș. Campanie la Urgențele Spitalului Județean Timișoara și în companii

De Adrian Panduru
„Floare de colț” pentru prânzul a 700 de copii din Timiș. Campanie la Urgențele Spitalului Județean Timișoara și în companii
© foto: Floare de Colt
La Timișoara are loc a patra ediție a campaniei de strângere de fonduri „O floare de colț pentru un prânz cald”. Campania are loc și cu sprijinul unui asistent social (Simu Adriana Maria), implicat în ultimii ani în proiecte de voluntariat, la Spitalul Județean Timișoara. Campania se derulează și în diferite companii din urbea de pe Bega.

În schimbul unei donații minime de 10 lei, cost ce reprezintă prețul unei mese calde pentru un copil defavorizat, se poate achiziționa o broșă în formă de floare de colț, care se poartă pe durata campaniei ca semn al generozității. Toate donațiile obținute în urma distribuirii florilor de colț vor asigura o masă calda pentru cei 700 de copii sprijiniți de Fundația United Way în județul Timiș.

Fundația Hațegan, inițiatorul acestei campanii, invită firmele din Timișoara, din regiune și chiar din alte orașe ale țării să se implice în distribuirea broșelor în formă de floare de colț. În această toamnă, campania se desfășoară între 15 octombrie și 22 noiembrie, deci timpul rămas este scurt. Aici găsiți mai multe detalii despre cum îi puteți contacta pe cei de la Fundația Hațegan.

Anul trecut, au fost implicate 40 de firme care și s-au distribuit 4.700 de broșe, asigurând astfel 4.700 de mese calde celor 700 de copii defavorizați social din cele trei centre ale Fundației United Way Timișoara.

Broșele au fost confecționate de mame provenind din familii monoparentale cu mulți copii, prin intermediul Asociației CRIS-DU Aeropagus, care organizează programe de integrare socială pentru persoane aflate în dificultate.

Simu Adriana Maria, asistent social la Unitatea de Primiri Urgențe, oferă „flori de colț” angajaților Spitalului Județean Timișoara, la fel cum a făcut și anul trecut.

„A devenit deja o tradiție în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență «Pius Brînzeu» Timișoara ca luna noiembrie să fie o lună a generozității. Asistenții sociali din cadrul Unității de Primiri Urgențe vă invită și anul acesta să luați parte la tradiție și să vă implicați în campania Floare de Colț pentru un Prânz Cald. Mulțumim celor care s-au implicat deja și nu uitați că mai avem la dispoziție o săptămână să răspândim împreună generozitatea!”, a transmis Simu Adriana Maria.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor