Firmele timisene au la dispozitie un Birou Unic pentru avize, la Camera de Comert

De Marcel Hoster
Firmele timisene au la dispozitie un Birou Unic pentru avize, la Camera de Comert
© TION: Firmele timisene au la dispozitie un Birou Unic pentru avize, la Camera de Comert
Cei care doresc să înființeze o nouă afacere sau să o dezvolte pe cea existentă și au nevoie de avize de la reprezentanții unităților deconcentrate au scăpat de drumuri. Asta deoarece acum au la dispoziție un loc unde vor fi prezenți în același timp reprezentanți de la toate aceste unități. Camera de Comerț a inaugurat joi o astfel de unitate, un loc unde o dată pe săptămână câte un asemenea specialist este disponibil pentru consultanță.

Un număr de 13 reprezentanțe județene ale unităților administrative deconcentrate vor fi prezente în fiecare marți, de la ora 9 la 12, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, în cadrul unui Birou Unic, un loc unde vor oferi lămuriri oamenilor de afaceri, oferindu-le toate documentele și avizele necesare activității. Inițiativa acestui Birou Unic aparține Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Pentru început, la acest birou vor fi reprezentate: Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș; Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş; Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara; Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest Timiș; Direcţia Agricolă Județeană Timiș; Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara; Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș; Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiș; Inspectoratul de Poliţie Județean Timiş / Serviciul Investigarea Criminalității Economice; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”al Județului Timiș; Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș; Primăria Municipiului Timișoara / Biroul Autorizare Activități Comerciale și Gestiune Spații Publicitare.

Ideea unui asemenea Birou Unic s-a născut în urma desfășurării unei serii de seminarii organizate de Cameră, cu reprezentanții instituțiilor amintite. Serviciile acordate oamenilor de afaceri vor fi gratuite.

Articole pe aceeași temă:

La Timisoara se va deschide un Birou Unic, destinat firmelor

Camera de Comert Timis vrea un birou unic pentru firme. Deocamdata pentru informare0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !