Camera de Comert Timis vrea un birou unic pentru firme. Deocamdata pentru informare

De Marcel Hoster
Camera de Comert Timis vrea un birou unic pentru firme. Deocamdata pentru informare
© TION: Camera de Comert Timis vrea un birou unic pentru firme. Deocamdata pentru informare (foto: arhiva)
În perioada în care Oficiul Registrului Comerţului Timiş era administrat de Camera de Comerţ Timişoara, în cadrul instituţiei funcţiona un Birou Unic, unde firmele îşi rezolvau rapid, într-un singur loc, toate problemele legate de înmatriculare. Acum, aceeaşi Cameră doreşte din nou un asemenea Birou Unic, dar, din păcate, doar pentru informarea agenţilor economici, în cadrul acestuia urmând să fie prezenţi, pentru câteva ore, reprezentanţi ai tuturor organelor administrative care au atribuţii în domeniul economic.


Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş îşi doreşte înfiinţarea, din luna mai a acestui an, a unui Birou Unic în cadrul instituţiei. Acesta va funcţiona la sediul CCIAT, dar, cel puţin deocamdată va avea doar atribuţii de informare a agenţilor economici. Aici ar urma să fie reprezentate toate instituţiile deconcentrare prin câte o persoană delegată. Reprezentanții instituțiilor vor fi la dispoziţia firmelor, oferindu-le toate informaţiile necesare, în acest fel fiind evitată deplasarea la sediile acestora, deci mai puţin timp pierdut pe drumuri.

„Datorită faptului că mediul de afaceri trebuie să se informeze ducându-se de la instituție la alta, pentru că am avut cele două seminarii săptămânile trecute, am avut inițiativa de a înființa un birou unic la CCIAT. Nu este vorba despre biroul unic care a funcționat odată la Registrul Comerțului de pe lângă Camera de Comerț, este vorba despre un birou unic unde specialiști de la instituțiile deconcentrate vor veni la sediul CCIAT o dată pe săptămână, timp de 4 ore, și vor putea da informații primare firmelor interesate. În urma seriei de seminarii de informare organizate, în colaborare cu aceste instituţii, am discutat cu conducerea instituţiilor deconcentrate şi am primit acordul acestora pentru a se realiza acest obiectiv”, a declarat Florica Chiriță, director al CCIAT.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !